MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Olakšano snalaženje

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

VALPOVO Proteklih je dana i na području Grada Valpova postavljena turistička (smeđa) signalizacija.

 

Turistička zajednica grada Valpova u protekloj je godini ostvarila potporu od strane Hrvatske turističke zajednice u iznosu od 40.000,00 kuna za projekt „Postavljanje turističke (smeđe) signalizacije u Gradu Valpovu i prigradskim naseljima“.

Cilj programa bio je postavljanje turističke/smeđe signalizacije na 30 lokacija u prigradskim naseljima, te na 71 lokaciji u Gradu Valpovu. U proljeće prošle godine postavljena je turistička signalizacija u svih sedam prigradskih naselja u ukupnoj vrijednosti od 38.556,25 kuna. Nakon završetka postavljanja signalizacije u prigradskim naseljima, u jesen prošle godine izrađen je i Elaborat turističke signalizacije za Grad Valpovo, dobivena je potrebna suglasnost Hrvatskih i Županijskih cesta, dok je postavljanje turističke signalizacije na 15 lokacija u Gradu Valpovu završeno ovih dana. Ukupan trošak izrade Elaborata i postavljanja signalizacije za Grad Valpovo iznosio je 32.000,00 kuna.

-Mogu izraziti zadovoljstvo činjenicom da su nam odobrena sredstva u iznosu od 40.000,00 kuna od strane Hrvatske turističke zajednice, kojoj se ovom prilikom zahvaljujem. Uz sredstva koje je uložio Grad Valpovo i Turistička zajednica grada Valpova (30.556,25 kn), sveukupna vrijednost projekta iznosi 70.556,25 kuna. Ovim sredstvima postavili smo kompletnu turističku signalizaciju u svim prigradskim naseljima te izradili Elaborat signalizacije i postavili signalizaciju na 15 lokacija u samom gradu. Tijekom ove godine ponovo ćemo kandidirati projekt završetka signalizacije u Gradu Valpovu na natječaj Hrvatske turističke zajednice, kako bi dovršili postavljanje na svim predviđenim mjestima. Moram istaći da smo signalizaciju u samom Gradu Valpovu postavili na posebne, ukrasne stupove kakve imaju veći gradovi, kako bi i time pridonijeli ljepšem izgledu našega grada. Postavljanjem smeđe signalizacije, ukupna ponuda turističkih usluga na području grada postati će dostupnija potencijalnim posjetiteljima, što će u konačnici unaprijediti razinu prezentacije turističkih potencijala grada, te pridonijeti očuvanju povijesne, kulturne i tradicijske baštine, rekao je Igor Tonković, voditelj poslova Ureda TZG Valpova.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1029 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

 

         RASPORED

   KINO PREDSTAVA

         TRAVANJ

 

  

 

 

 

 

URBANIZAM d.o.o

Obavijest o novom sustavu gospodarenja otpadom

 

 

 

 

 

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu