MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Novi aparati u lječilištu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

BIZOVAC Nakon loših medijskih napisa koji su Lječilište pratili tijekom 2013. godine, a najviše vezano za štrajkove tijekom godine, Lječilište Bizovačke toplice 2014.-u godinu počinje pojačanim kapacitetom u odnosu na kraj prošle godine, kako u stacionarnom dijelu liječenja, tako i ambulantnom.

 

Iako je u ova recesijska vremena sve podređeno štednji, Lječilište ipak pronalazi prostor za investiranje u aparate koji su mu neophodni za daljnje povećanje kapaciteta pružanja zdravstvenih usluga, a također i za podizanje razine kvalitete u samom pristupu prema pacijentima.

-Jučer nam je isporučena prva grupa aparata koju je od prestižne medicinske kuće BTL, njihove predstavnice, Monike Bogadi,rekao je ravnatelj Lječilišta, dr. Birtić, prilikom preuzimanja..

Iz ove nabave ističem multifunkcionalni aparat koji obavlja četiri procedure dok smo do sada morali koristiti četiri aparata za tu istu namjenu.

Važno je istaknuti da je ovo početak modernizacije Lječilišta koje će ove godine investirati značajnija sredstva u aparate, u odnosu na proteklo razdoblje, a sve kako bi usluga bila na vrhunskoj razini. U prilog tome vrijedno je spomenuti da će Lječilište u narednih mjesec dana potpisati i ugovor o stručnom osposobljavanju bez zasnivanja radnog odnosa čime će biti dodatno zaposlena dva fizioterapeuta i dva fizioterapeutska tehničara, najavio je dr. Birtić.

 

U nadi objave ove hvala vrijedne informacije glavni fizioterapeut Lječilišta, Matko Vuksanić.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 2130 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It