MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Osvoji nagradu!

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Ovih će dana Prvi informativni portal Valpovština.info zabilježiti milijuntu posjetu u ovoj godini!

Veliko nam je zadovoljstvo pohvaliti se tom činjenicom koja najrječitije govori o afirmaciji naše misije.

Od lipnja 2009. godine, od kada vam je portal svakodnevno počeo predstavljati događaje s područja Valpovštine,  stalni ste nam posjetitelji i potvrđujete da ovo što radimo ima svoj smisao.

U međuvremenu, mnogo se toga promijenilo. Iz dana u dan rastao je broj zainteresiranih čitatelja, a svakodnevno su se pojavljivali novi mediji. Danas gotovo da i nema udruge, institucije, ustanove ili  sportskog kluba koji ne komunicira sa zajednicom u kojoj djeluje putem društvenih mreža ili vlastite WEB stranice.

Pravi je izazov ostati na medijskoj sceni, plijeniti vašu pozornost iz dana u dan i dosegnuti milijun posjeta i prije isteka kalendarske godine!

Evo kako smo kroz godine rasli do milijun posjeta u jednoj godini!

Teško je utvrditi tko će među više od 570.000 posjetitelja ostvariti milijuntu posjetu, gotovo nemoguće. No, odlučili smo nagraditi neke između vas koji svakodnevno prelistavate novosti koje vam nudimo.

Pozivamo vas da nam se javite kratkim osvrtom, rečenicom ili dvije o tome što za vas znači Valpovština.info, jeste li zadovoljni, predložite nešto što biste rado pročitali na našim i vašim stranicama…

Dovoljno je da poruku, uz svoje ime, prezime i adresu navedete u rubrici Kontakt pa ćete biti „u bubnju“ za neku od nagrada - Večeru za dvoje, u restoranu Fontana u Belišću, prigodne suvenire koje proizvode naše suradnice u domaćoj radinosti Perošević i obrtu Sororum art.

Zašto baš večera u Fontani?

Jednostavno - u tom je restoranu rođena ideja o osnivanju Valpovštine.info, u njemu je ideja i ostvarena, uz nesebičnu pomoć Milana Grkovića, prijatelja, koji mi je uporno i stoičkom mirnoćom  prenosio svoja znanja i vještine koje sam trebao svladati da bih uspješno radio na portalu. Mnoga smo popodneva i večeri proveli u razgovorima, analizama i kreiranju ovoga što svakodnevno posjećujete. Na tome mu i ovom prigodom, zahvaljujem.

Zahvaljujem i brojnim suradnicima koji svakodnevno, bez naknade, svojim prilozima obogaćuju sadržaj portala, koji u svom fundusu ima više od 6.100 tekstova i 50.000 fotografija. To je pravo bogatstvo koje iz dana u dan svjedoči o našoj svakodnevici.

Naravno, svoju misiju nastavljamo i dalje. Milijunti posjetitelj bit će nam samo još jedan oblik potpore, ali i trajna obveza na stalno razvijanje i nove domete. Budite i dalje s nama…

Vaši komentari, čestitke i poruke:

Miroslav Jančikić,

„Moram pohvaliti vašu stranicu, ali kako sam i prije predložio, bilo bi jako korisno kada bi se i objavile vijesti o tome tko je rođen na taj dan kao i tko je umro isti dan. Inače sve pohvale“.

Mihajel Jurišić,

„Ono što za mene Vaš portal znači i ono što mi se sviđa jest to što ste uvijek neovisni o bilo kome, realni ste i uvijek ste tu za apsolutno svakog svog čitatelja bez obzira na njegovu vjersku ili nacionalnu pripadnost.
To je ono što fali današnjim vijestima koje čitamo svaki dan. Također, rijetko je da se igdje na portalima ili internetu uopće može pročitati nešto u vezi Valpova i okolice. Osobno smatram da je ovo prelijep kraj i da bi ovo sve trebalo živjeti na stepenici više, jer nama svima to je upravo sada i potrebno. Tu nastupa Valpovština info sa svim svojim osvrtima i informacijama.
Čitamo vas svakodnevno i podržavamo Vas u svemu.
Nadamo se da ćete u budućnosti ostati kvalitetni i dosljedni sebi kao i do sada.
Zamjerki nemamo osim lijepih želja i puno riječi podrške i hvala.
Hvala Valpovština info na Vašem radu i srdačan pozdrav!"

Lidija Vuksanić,

"Pohvale za vođenje i uređivanje valpovštine info, samo tako nastavite...lp"

Zvjezdana Dubrović, Valpovo

"Valpovštinu.info pratim od samih početaka i lijepo je vidjeti napredak. Bilo bi možda dobro pročitati i imena novorođenih beba s ovog područja. Puno uspjeha i dalje u radu!"

Christina Uskoković, Belišće

"Čitam Valpovštinu.info najčešće kada objavite nešto o postignućima našeg Sambo kluba Belišće te tada prelistam i druge vijesti, općenito mi se sviđaju članci. :)"


 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 864 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It