MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

       

PROJEKT ZAŽELI – RADI I OSTVARI U VALPOVU: Velika očekivanja i zanimanje

Korisnička ocjena: 1 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

VALPOVO Više od stotinu žena, zainteresiranih za posao, popratilo je današnje predstavljanje projekta Zaželi - Radi i ostvari u Valpovu.

Projekt vrijedan 9, 2 milijuna kuna,  financiran u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020., iz sredstava Europskog socijalnog fonda, predstavila je Ivana Zeko iz Lokalne razvojne agencije Valpovo-Petrijevci, a sudionike je pozdravila Ana Brajnović, u dvostrukoj ulozi, kao voditeljica projekta i zamjenica gradonačelnika Grada Valpova.

Čestitke autorima i pokretačima projekta uputio je i Goran Ivanović, zamjenik župana Osječko-baranjske županije.

Cilj projekta je ublažiti posljedice nezaposlenosti i doprinijeti smanjenju rizika od siromaštva 65 teže zapošljivih žena i žena s nižom razinom obrazovanja te potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života 260 krajnjih korisnika na području Valpova.

Grad Valpovo, u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Osijek, Centrom za socijalnu skrb Valpovo, Udrugom osoba s invaliditetom Mi te Udrugom Matice umirovljenika iz Valpova osigurat će bicikle, edukaciju i posao za 65 nezaposlenih žena koje će svakodnevno, tijekom 24 mjeseca pružati pomoć 260 starijih osoba s područja Valpovštine.

Na uvodnoj su konferenciji govorili i Lidija Vidošić, predstavnica  Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Osijek, Janja Oklopčić, voditeljica Centra za socijalnu skrb Valpovo te dr. Zdenka Turalija, predstavnica Udruge MI te Josip Cvenić, predstavnik udruge Matice umirovljenika Valpovo, partnera u projektu, koji su pojasniki svoje uloge u projektu.

Uvodnoj konferenciji prisustvovale su žene koje su zainteresirane za zapošljavanje u provedbi projekta te predstavnici partnerskih i suradničkih organizacija, pa su u nastavku, u neformalnom druženju, raspravljeni svi detalji projekta čije će provođenje početi u svibnju ove godine.  

 

Projektni tim

  

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 677 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu