MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

       

Bespovratna 2,65 milijuna za rekonstrukciju ceste u Bistrincima

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

BELIŠĆE Jučer, 8. veljače 2018. godine, Gradu Belišću dodijeljena su bespovratna sredstva u iznosu od 2.650.140,63 kn za rekonstrukciju nerazvrstane ceste u Bistrincima, priopćeno je danas.

-U Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture u Zagrebu  zamjenica gradonačelnika grada Belišća Ljerka Vučković s ravnateljicom  Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Matildom Copić potpisala je Ugovor o financiranju Mjere 07 “Temeljne usluge i obnove sela u ruralnim područjima” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014 –2020., Podmjere 7.2. “Ulaganja u izradu, poboljšanja ili proširenje svih vrsta male infrastrukture, uključujući ulaganja u obnovljive izvore energije i uštedu energije, “Operacije 7.2.2. Ulaganje u građenje nerazvrstanih cesta, kaže e u priopćenju.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić te ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković.

Potpisanim ugovorom Gradu Belišću dodijeljena su bespovratna sredstva u iznosu od 2.650.140,63 kn za rekonstrukciju nerazvrstane ceste u Bistrincima, što čini 100% potrebnih sredstava za navedeni projekt.

U sklopu odobrenog projekta rekonstruirat će se i obnoviti ceste u ulicama Matije Gupca i Belišćanskoj ulici u Bistrincima, širine kolnika 4m i ukupne duljine 824m. Postojeće pješačke staze će biti potpuno uklonjene te će biti izgrađene nove, asfaltne, staze. Oborinska odvodnja bit će riješena kroz zatvoreni sustav sa slivnicima, bez otvorenih oborinskih kanala.

Radovi će započeti nakon provedbe postupka javne nabave i odabira izvođača radova, a predvidivo, do početka ljeta.

 

                                                                                                         

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 460 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu