MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Nova oprema u Društvenom domu u Bocanjevcima

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

BOCANJEVCI Nakon što su 13. ožujka 2018. godine u Društvenom domu u Bocanjevcima zamjenik gradonačelnika grada Belišća Domagoj Varžić i pročelnica Upravnog odjela za komunalno stambene djelatnosti i uređenje naselja Kata Budimir-Varžić, predali novu opremu vrijednu 168.521,88  kn s PDV-om povjereniku za razvoj prigradskog naselja Bojanu Vuksaniću, nabavljena je dodatna oprema vrijedna 11.103,00 kn s PDV-om.

Prostorije Društvenog doma sada krase novi stolovi i stolice, pribor za 200 osoba, novi šank,  trakaste zavjese i tri klima uređaja. Osim toga, obnovljena je i kompletna sanitarna oprema u sanitarnim čvorovima u vrijednosti 13.894,04 kn s PDV-om.

Opremu ukupne vrijednosti 193.518,92 kn s PDV-om financirao je grad Belišće.

Danas 26. ožujka 2018. godine, gradonačelnik grada Belišća Dinko Burić posjetio je tom prigodom Društveni dom u Bocanjevcima i istaknuo kako mu je iznimno drago što je nakon više od dva desetljeća kompletno renovirana oprema u Društvenom domu u Bocanjevcima, s obzirom da je posljednje ulaganje bilo 1996. godine. Najavio je i nove radove čim vremenske prilike budu dopustile, asfaltiranje prilaza i prostora ispred Doma kako bi se stvorili uvjeti za što kvalitetniju organizaciju brojnih aktivnosti u Etno selu.

Bojan Vuksanić, povjerenik za razvoj prigradskog naselja Bocanjevci iskanuo je kako su se ovim ulaganjima stvorili i dodatni uvjeti kako bi turističke agencije uvrstile etno selo Bocanjevce u svoje programe kao jedino etno selo u Slavoniji, a svakako će pružiti i ugodan boravak svim gostima u Bocanjevcima povodom manifestacija koje se već tradicionalno obilježavaju – „Gastrofest“ u svibnju i smotra folklora „Bocanjevci, alaj ste milina“ u lipnju. Zahvalio je na razumijevanju za potrebe mještana i napomenuo kako su osim Društvenog doma opremljeni i Dobrovoljno vatrogasno društvo, Kulturno-umjetničko društvo i prostorija za mlade. 

  

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 888 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It