MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Dragocjena donacija valpovačkim vatrogascima

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Valpovo Branko Markota danas je na prigodnoj svečanosti Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Valpovo uručio hidrauličnu razuporu.

Ovaj vrijedan alat koji je nužan prilikom intervencija kod velikih nesreća u kojima su ugroženi životi prikliještenih, primio je zapovjednik DVD Valpovo Stjepan Koški.

Darovani uređaj vrijedan je 32 000 kuna i ima izuzetne karakteristike pa uz pritisak od 750 bara može podići teret od 50 tona. Kompatibilan je svim sada raspoloživim uređajima i alatima s kojima djeluju valpovački vatrogasci i bit će im od velike pomoći prilikom intervencija.

Koški se zahvalio na razumijevanju koje je Vijeće mjesnog odbora imalo za nedostatnu opremljenost ovoga društva nužnom opremom za intervencije i iskazao nadanje da će i ubuduće šira društvena zajednica na primjeren način pomagati u nabavljanju potrebite opreme.

-Nažalost, naše društvo po opremljenosti interventnom opremom, još uvijek za sličnim postrojbama u susjednim gradovima zaostaje oko sedam godina, ali to nadomješćujemo entuzijazmom i brojnošću članstva, naglasio je Koški.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 569 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

KINO PROGRAM

VELJAČA 2023.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu