MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Zbrinjavanje azbesta

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO  Grad Valpovo u putio je javni poziv vlasnicima odnosno korisnicima građevina u kojima se nalazi ugrađeni azbest kao građevni materijal.

-Pozivaju se svi vlasnici odnosno korisnici građevina u kojima se nalazi azbest s područja grada Valpova da sukladno odredbama članka 18. stavka 1. Pravilnika o građevnom otpadu i otpadu koji sadrži azbest dostave podatke o lokacijama tih građevina (kuće, garaže, pomoćni objekti, poljoprivredni objekti, gospodarski objekti i sl.), kao i podatke o procjeni količina, vrsti i stanju materijala za kojeg je izvjesno da će postati azbestni otpad.

Traženi podaci dostavljaju se u obliku popunjenog i potpisanog obrasca prijave građevina u kojima se nalazi azbest, zaključno do 31. prosinca 2018. godine. Obrazac za prijavu građevina u kojima se nalazi azbest može se preuzeti sa službene web stranice Grada Valpova www.valpovo.hr ili osobno u Upravnom odjelu za gospodarstvo i društvene djelatnosti Grada Valpova.

lspunjeni Obrazac može se predati osobno ili putem pošte na adresu: Grad Valpovo, Upravni odjel za gospodarstvo i društvene djelatnosti Grada Valpova, Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, a također se može dostaviti i putem elektroničke pošte na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Prikupljeni podaci će se po isteku roka za prijavu proslijediti Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, radi planiranja sustava gospodarenja građevnim otpadom koji sadrži azbest.

Sve dodatne informacije u svezi Javnog poziva mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo i društvene djelatnosti Grada Valpova na broj telefona: 031/ 656 – 213, stoji u javnom pozivu.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 709 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

KINO PROGRAM

       RUJAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu