MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

      

Obavijest pravnim osobama s područja Grada Valpova o sastanku na temu održivog gospodarenja otpadom

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Upravni odjel za komunalne i stambene djelatnosti Grada Valpova u suradnji s Urbanizmom d.o.o. za komunalne djelatnosti i graditeljstvo Valpovo organizira sastanak na temu održivog gospodarenja otpadom.

Sastanak će se održati u četvrtak, 6. prosinca 2018. godine u Velikoj vijećnici zgrade gradske uprave Grada Valpova, na adresi Matije Gupca 32, Valpovo, s početkom u 17:00 sati, a na sastanak se  pozivaju predstavnici pravnih osoba s područja Grada Valpova

-Naime, pravne osobe/korisnici, davatelju usluge Urbanizam d.o.o. Valpovo mogu predati samo miješani komunalni otpad (MKO) prikupljen u dodijeljene spremnike dok su sve ostale vrste otpada koje nastaju prilikom njihove djelatnosti (proizvodni otpad, ambalažni otpad i sl) obvezni predavati registriranim oporabiteljima i zbrinjavateljima tih vrsta otpada sukladno Zakonu o održivom gospodarenju otpadom i pripadajućim pravilnicima. (službeni podaci o dozvolama za gospodarenje otpadom dostupni su putem Registra dozvola i potvrda za gospodarenje otpadom koji vodi Hrvatska agencija za okoliš i prirodu putem linka na Internet stranici: http://regdoz.azo.hr/).

Pravnim osobama predavanje otpada u reciklažno dvorište, odnosno mobilno reciklažno dvorište bez naknade nije dozvoljeno.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 461 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu