MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Dan otvorenih vrata vatrogasne postrojbe Belišće

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Na temelju Plana aktivnosti, Dobrovoljno vatrogasno društvo Belišće organiziralo je radionicu Dan otvorenih vrata „VATROLAND“ za pripadne vatrogasnog podmlatka i mladeži, te za svu zainteresiranu djecu s roditeljima.

U prethodnoj najavi događaja podijeljeni su leci učenicima prvog do četvrtog razreda Osnovne škole Belišće (oko 280 učenika).

Zimskog i snježnog dana odazvalo se nekoliko pripadnika vatrogasnog podmlatka i mladeži, te nekoliko zainteresirane djece s roditeljima, gdje su operativni članovi Ivan Vincetić, Marko Ivić, Mario Karapetrić i zapovjednik Dubravko Čovčić animirali prisutne.

Četverosatni program obuhvatio je rad s vatrogasnim cijevima, brentačom, mlaznicama, vezivanje vatrogasnih užadi, upoznavanje s vatrogasnim aparatima, osobnom zaštitnom opremom, a nakon pauze predstavljene su pokazne vježbe, zainteresirani su prošli vatrogasno spremište i upoznali se sa spravama, starim kolima s pumpom i bačvom, a potom pogledali i edukativni film o zaštiti od požara…

U zajedničkom druženju djece i operativnih vatrogasaca uspostavljena je odlična komunikacija i suradnja, gdje su djeca s mnogo upita željnjih saznanja, te samim izvođenjem radnji i upoznavanje vatrogasnom opremom pobliže osjetili čime se vatrogasci susreću i bave. Svim polaznicima su uručene diplome za sudjelovanje u Radionici, a potom zadovoljni ugodno provedenim vremenom otišli kući. 

  

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1018 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu