MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

DVD LADIMIREVCI: Uskoro u novim prostorima

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

LADIMIREVCI  Sinoć je u dvorani Stela održana 86. godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ladimirevci.

Članove društva i brojne goste iz prijateljskih vatrogasnih društava i mjesnih udruga, pozdravio je predsjednik Željko Vecl, a nakon izvođenja himni i počasti umrlim članovima i vatrogascima, vođenje Skupštine preuzeo je Goran Ivanović, u ime radnog predsjedništva.

Izvješće o radu u protekloj godini podnio je zapovjednik, Igor Mihalj. Izvijestio je o intervencijama na kojima su sudjelovali članovi društva, o aktivnostima u pribavljanju opreme, rezultatima natjecateljskih ekipa, a s posebnim ponosom iznio podatke koji svjedoče o sve većem broju mladih članova koji sad čine većinu članstva. Naime djeca i mladež okupljaju 31 člana, a od ukupno 83 člana DVD Ladimirevci 63 ih je mlađe od 41 godine. U takvim okolnostima, posebno su ponosni na rezultate koje mlađe kategorije postižu na raznim natjecanjima.

-3. studenog  Ženska mladež odlazi po drugi put na natjecanje u Brzom spajanju usisnog voda sa B cijevima na "5. Noć vatrenih kaciga" u Rugvici. Djevojke su imale najbolje vrijeme u prvoj i drugoj vježbi, ali su ih greške koštale 1. mjesta. Osvojile su odlično 3. mjesto što dokazuje koliko su bile ispred drugih ekipa cura. Također organizacija DVD-a Rugvice nam je udijelila i posebnu nagradu, srebrni pehar za naj udaljeniju ekipu natjecanja. Ovom prilikom se zahvaljujemo organizaciji DVD-a Rugvice na organizaciji natjecanja,  gostoprimstvu i novom prijateljstvu, rekao je između ostaloga u izvješću Igor Mihalj.

Potom su podnesena druga izvješća, o financijskom poslovanju i nalazu Nadzornog odbora, koja su usvojena jednoglasno, kao i planski dokumenti za 2019. godinu.

Sudionike Skupštine pozdravili su Zdravko Cvenić zapovjednik Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije te predstavnici susjednih vatrogasnih društava iz Ivanovaca, Marjančaca, Petrijevaca, a predstavnik tvrtke Slavonski vatrogasac iz Osijeka, u ime Vatroprometa, Zdravko Zupčić, uz čestitke, darovao je i komplet od trideset majica, kao nagradu za uspješno djelovanje.

Goran Ivanović, u višestrukoj ulozi, kao predsjednik Mjesnog odbora, kao predstavnik Osječko-baranjske županije te kao načelnik Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije pohvalio je rad društva i za zadovoljstvom ustvrdio da, nakon desetak godina stagnacije, u ovom sazivu društvo funkcionira izvrsno, iako je suočeno s brojnim problemima, i svrstava se u red najboljih na području Vatrogasne zajednice Grada Valpova i Općine Petrijevci.

-Prije četiri godine srušili smo staru zgradu Vatrogasnog doma i sa zadovoljstvom mogu najaviti da ćemo na proljeće započeti radove na projektu koji se službeno zove Dom kulture Fabijan Šovagović i spremište DVD Ladimirevci, što znači da ćemo uskoro imati znatno bolje uvjete za rad, tako da očekujem da će društvo postizati  još bolje rezultate, najavio je Ivanović.

Osvrnuo se na suradnju s vatrogascima Bad Kronzingena iz Njemačke i Nottinghama u Engleskoj od kojih očekuje nastavak prijateljskih odnosa te pomoć u opremanju DVD Ladmirevci i drugih društava na području Osječko-baranjske županije.

Najavio je i predstojeće promjene u organizaciji vatrogastva na području Županije koje će dalji razvoj usmjeriti jačanju i boljoj opremljenosti društava u većim sredinama.

Skupština je zaključena dodjelom priznanja.

Za uspješno položen ispit vatrogasne mladeži priznanja su dobili Tihana Terzić, Katarina Terzić, Tina Miletić, Petra Miletić, Ana Marija Mihalj, Patricija Poljak, Laura Zajček, Petra Poljak i  Vanesa Stuparić.

Priznanje za 10. godina aktivnosti primili su  Ivan Janjić i  Tomislav Mihalj,  a za 50 godina aktivnosti  Željko Vecl.

Priznanje i statuu, kao Najaktivniji vatrogasac u 2018.g. iz ruku zapovjednika Igora Mihalja, primila je Martina Poljak. 

  

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1004 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It