MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Zadovoljni učinjenim

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

MARJANČACI  Zadovoljni aktivnostima svoga društva u protekloj godini, članovi DVD Marjančaci održali su jučer redovnu 67. redovnu godišnju skupštinu.

Nakon pozdravnih riječi Matije Vidakovića, predsjednika Društva, kojima se zahvalio na sudjelovanju brojnim gostima, među kojima su bili zapovjednik, Stjepan Koški, Zdravko Cvenić zapovjednik Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije te predstavnici susjednih vatrogasnih društava, Pamela Kokić, vršiteljica dužnosti predsjednice Mjesnog odbora, Hrvoje Gašparović, zamjenik gradonačelnika  i Goran Ivanović, zamjenik župana Oječko-baranjske županije, o djelovanju društva u protekloj godini izvijestio je zapovjednik DVD-a, Mario Kokić.

S ponosim je izvijestio o brojnim aktivnostima, a osobito zadovoljstvo je iskazao brojem članova.

-Krajem prošle godine društvo broji 71 članova, razvrstanih u nekoliko dobnih skupina, izvijestio je Kokić. Od toga imamo 6 vatrogasnih časnika, a ostalo su vatrogasci i vatrogasci I. Klase. Nastupamo na natjecanjima s članovima „A“ i „B“ ekipe, s ekipama djece i mladeži. Brojimo i 30-tak podupirajućih članova. Iako tijekom prošle godine nije bilo požara,  odrađene su dvije tehničke intervencije, Članovi društva su visoko motivirani te su u svakom trenutku spremni postupiti i izaći na intervenciju u najkraćem vremenu. Treba naglasiti da 18-torica vatrogasaca ima važeće liječničke preglede  sukladno Zakonu o vatrogastvu, zaključio je Kokić.

Članstvu je čestitao na angažmanu, a gradonačelniku Matku Šutalu na razumijevanju i suradnji, a posebno zahvalio VZG Valpovo i općine Petrijevci na stručnoj pomoći, kroz savjete i tehničku i materijalnu pomoć.  

Na kraju sjednice spomenice za 10 godina uspješnog rada u organizaciji DVD Marjančaci dobili su Ivan Đurković, Saša Vidaković, Dejan Kokić, Toni Đurković, Luka Turk, Kristijan Matoković, Katarina Abramić, Jurica Kokić, Nikola Kokić, Filip  Kokić, a primjerena priznanja dobili su i Luka Turk, Kristijan Matoković, Jurica Kokić, Nikola Kokić, Gabrijel  Kokić, Lana Kokić, Adrijana Kramarić, Tea Kokić, Matija Vidaković, Ozana Mioković, jer su položili ispite za vatrogasnu mladež. 

  

 

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 784 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu