MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Održana izvještajna skupština DVD-a Veliškovci

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VELIŠKOVCI U Hrvatskom domu u Veliškovcima u subotu, 09. veljače 2019. godine, održana je 93. izvještajna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Veliškovci.

Uz nazočnost velikog broja članstva DVD-a Veliškovci kao i predstavnika Dobrovoljnih društava s područja grada Belišća, te iz Stipanovaca i Beljevine, skupštini su nazočili i zapovjednik Vatrogasne zajednice grada Belišća Dubravko Čovčić te zamjenici gradonačelnika Grada Belišća Ljerka Vučković i Domagoj Varžić.

Na sjednici se osvrnulo na rad Društva u protekloj 2018. godini koju je ponajprije obilježilo mnogobrojne aktivnosi, a posebno peti uzastopni nastup ženske ekipe mladeži na Državnom vatrogasnom natjecanju u Zadru u 29. rujnu 2018. godine na kojem je ostvareno 12. mjesto od 50 ekipa, a što je najbolji plasman jedne naše ekipe na dosadašnjim državnim natjecanjima. Ujedno je to bio i najboji plasman jedne od naših 6 ekipa iz Županije na što smo veoma ponosni. I protekle godine radilo se na osposobljavanju vatrogasnih kadrova. Vatrogasnih intervencija nije bilo.

Zamjenica gradonačelnik Grada Belišća Ljerka Vučković u svom obraćanju  pozdravila je sve  prisutne članice i članove DVD-a Veliškovaca i sve goste u ime gradonačenika Grada Belišća Dinka Burića i u svoje ime. Pohvalila je veliki broj mladeži i djece u radu DVD-a koja predstavljaju budućnost Društva. Istaknula je kako se Grad Belišće trudi sukladno mogućnostima podržati rad dobrovoljnih vatrogasnih društava koja su temelj obrane od požara na lokalnoj razini. Čestitala je DVD-u Veliškovci na svemu što rade, posebice na svim aktivnostima koje pružaju za djecu i mlade, te poželjela punu uspjeha u budućnosti.

Zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Belišća Dubravko Čovčić pozdravio je sve prisutne i pohvalio rad Društva, a poseobno žensku ekipe mladeži DVD-a Veliškovci koja je polučila najbolje rezultate na državnim natjecanjima s područja VZG Belišća. Istaknuo je kako se planira do kraja ove godine donijeti novi Zakon o vatrogastvu, te da se od 01.01.2020. godine ustrojava Središnji državni ured za vatrogastvo. Čestitao je Društvu na izvrsnim rezultatima, te poželio daljnji uspješan rad.

Vodstvo DVD-a Veliškovci predsjednik Ivan Torjanac i zapovjednik Josip Kozina uručili su priznanja članicama ženske ekipe mladeži za sudjelovanje na državnom vatrogasnom natjecanju u Zadru. Nagrađene su: Klara Sirovec, Tanja Crnogaj, Barbara Svrtan, Melani Sučić, Stella Antonina, Tamara Pavlinić, Nikolina Živković, Tena Harkanovac, Mia Zajec, Aurora Jurkin i voditeljice Vanja Crnogaj i Lea Kozina.

Na skupštini je zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić dodijelio diplome o stjecanju zvanja za vatrogasca Petru Jagodić, dok su diplome o stjecanju zvanja za vatrogasac I. klase primili Karlo Majdenić, Larisa Šargač i Luka Tomić.

Spomenice za 10 godina rada u društvu primili su: Mia Zajec, Larisa Šargač, Antonia Galinović, Vanja Crnogaj, Karlo Majdenić, Petar Jagodić, Matej Sučić, Barbara Svrtan i Ivan Torjanac, a uručio ih je zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić.

  

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1080 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu