MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Održana Izvještajna godišnja skupština DVD-a Bocanjevci

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BOCANJEVCI U subotu 16. veljače 2019. godine, u prostorijama Društvenog doma Bocanjevci održana je Izvještajna godišnja Skupština DVD-a Bocanjevci uz nazočnost gostiju iz susjednih DVD-a (Belišće, Bocanjevci, Bistrinci, Vinogradci, Veliškovci, Gat, Marijanci i Nard), te operativnih i podupirajućih članova iz mjesta Bocanjevci.

Skupštini DVD-a Bocanjevci nazoćio je podpredsjednik Gradskog vijeća Grada Belišća Zlatko Adjulović,  zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić, predstavnik savjeta za razvoj prigardskih naselja u Gradu Belišću za mjesto Bocanjevci Bojan Vuksanić i predsjednici udruga u mjestu: KUD "Šokadija"  Davor Vuksanić, NK "Hrvatski Sokol" Siniša Repček, Muško pjevčko društvo "Pajdaš" Željko Vuksanić.

Prisutni su poslušali Izvješće o radu DVD-a Bocanjevci i Financijskog izvješće u 2018. godini, te Planove rada i financija za 2020. godinu.

Nakon usvojenih Izvješće za 2018. godinu i Planova za 2020.g., dana je riječ gostima.

Zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić, pozdravio je sve nazočne u ime vatrogasaca s područja VZG Belišće i  osvrnuo se na izvješće o radu Društva, gdje je u cijelosti opisan veliki rad i postignuti rezultati članova i uprave u 2018. godini. Istaknuo je pozitivne rezultate koji su postignuti u protekloj godini, a posebno u pogledu društvenog rada u mjestu,natjecateljskim nastupima vatrogasnih ekipa. Posebna briga se vodi oko mlađeg naraštaja, što je perspektiva za zadržavanje i omasovljenje članstva, a ujedno voditelji su ti koji animiraju rad istih. Valja napomenuti angažman pojedinih članova na osposobljavanju i stjecanju viših zvanja, a također po prvi put Društvo ima licenciranog vatrogasnog suca, koji svojim znanjem može mnogo pridonijeti pravilnom radu natjecateljskih ekipa, a ujedno i ostvarenje boljih rezultata. Tom prigodom je tajniku Društva Milanu Strahincu, uručena iskaznica vatrogasnog suca izdana od Hrvatske vatrogasne zajednice. Iznio je novine oko preustroja vatrogastva u Republici Hrvatskoj i potrebu za donošenjem novog Zakona o vatrogastvu tijekom ove 2019. godine. Na kraju ovom rukovodstvu DVD-a Bocanjevci poželio je mnogo uspjeha u daljnjem radu s željom za daljnje pozitivne rezultate.

U prigodnim riječima potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Belišće, gosp. Zlatko Adjulović pozdravio je prisutne u ime predsjednika Gradskog vijeća Grada Belišća i Gradske uprave na čelu s gradonačelnikom Dinkom Burić. Pohvalio je rad ovog Dobrovoljnog vatrogasnog društva i istaknuo potporu Grada Belišća u djelatnostima vatrogasaca i ostvarivanju njihovih projekata. Na kraju je poželio daljnji uspješan rad i postizanje što boljih rezultata na ostvarivanju zacrtanog Plana aktivnosti.

Bojan Vuksanić ispred savjeta za razvoj prigradskih naselja grada Belišća pozdravio je  prisutne goste i pohvalio je rad vodstva društva, zahvalio se na odličnoj suradnji društva sa povjerenstvom, te izrazio žaljenje što su mnogi operativni članovi napustili Društvo, odnosno otišli u druge sredine za poslom i pokušaja pronalaženja boljeg života.

Nakon izrečenih pozdravnih riječi, zapovjednik DVD  gosp. Josip Pavoković i predsjednik DVD-a gosp. Dražen Barić su uručili priznanja zaslužnim pravnim subjektima i osobama koji su doprinjeli radu DVD-a Bocanjevci, i to:

  1. Tvrtki „PROBE“ Osijek,
  2. OPG „Vesna Tibinac“,
  3. Restoranu „Park“ Valpovo i
  4. Stjepanu Strahinec.

Nakon uručenih priznanja, predsjedavajući Milan Strahinec, zahvalio se prisutnima na nazočnosti i zaključio rad Skupštine.

  

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1095 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It