MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Predstavnice programa Zaželi učile kako Irska rješava problem nezaposlenih

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Od 25. do 28. ožujka 2019. voditeljice projekata Zaželi – radi i ostvari u Valpovu i Pomozi sebi, pomažući drugima – Crveni križ Valpovo zajedno sa svojim partnerom Centrom za socijalnu skrb Valpovo istraživale se kako Irci rješavaju problem dugotrajno nezaposlenih osoba.

Naime, oba projekta sa sjedištem u Valpovu uposlili su ukupno 80 žena iz kategorije teže zapošljivih žena i žena s nižom razinom obrazovanja kako bi se povećala njihova socijalna uključenost i ublažile posljedice dugotrajne nezaposlenosti.

Stručni tim od 7 predstavnica lokalne zajednice kroz studijski posjet uspostavio je kontakt s 4 organizacije u Dublinu koje dugi niz godina izravno rade i razvijaju načine odgovora na problem nezaposlenosti u svojim zajednicama: The Irish National Organisation of the Uneployed (Irska nacionalna organizacija nezaposlenih), Ballymun Job Centre, Finglas Training Centre i St Andrews Resource Centre.

Stečeno novo iskustvo i znanje predstavnice stručnog tima prenijet će zaposlenim ženama koje svakodnevno skrbe o gotovo 350 svojih korisnika pomoći u kući kroz dva navedena projekta.

 

Projekt pod nazivom Pomozi sebi, pomažući drugima – Crveni križ Valpovo, odobren je u okviru programa zapošljavanja žena Zaželi koji se financira u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 2584 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It