Sufinanciranje boravka djece u dječjim vrtićima drugih jedinica lokalne samouprave

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Kao nastavak daljnjih aktivnosti na provedbi brojnih demografskih mjera koje su izravno vezane za mlade obitelji sa područja grada Valpova od naknada za novorođenčad, sufinanciranje boravka u dječjim vrtićima na području grada, sufinanciranja školskih udžbenika, studentskih i učeničkih stipendija, Grad Valpovo kao jedan od rijetkih gradova u RH odnedavno se uključio u provedbu mjere pod nazivom Sufinanciranje troškova boravka djece s područja grada Valpova u jaslicama i dječjim vrtićima drugih jedinica lokalne samouprave.

Radi se o izrazito važnoj mjeri koja ima za cilj olakšati roditeljima plaćanje jaslica ili vrtića izvan područja grada Valpova, a koji zbog prirode posla nisu u mogućnosti dovoditi djecu u jaslice ili vrtić u Valpovu.

Ukupan iznos subvencije za program vrtićke i jasličke skupine iznosi 700,00 kn mjesečno, dok ukupan iznos subvencije za kraći program vrtićke skupine iznosi 500,00 kn mjesečno.

Ovim putem ujedno se pozivaju svi zainteresirani da podnesu pisani zahtjev Upravnom odjelu za gospodarstvo i društvene djelatnosti Grada Valpova.