Advent u Valpovu može početi

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO  Današnje lijepo, sunčano prijepodne stvorilo je prekrasan ambijent za podizanje i uređenje adventskog sela u središtu grada, na Trgu kralja Tomislava.

Već se osjeća ugođaj seoceta u zimskom ambijentu, iako sunce blješti i temperatura se bliži za ovo vrijeme neuobičajenim brojkama.

U tijeku su posljednji radovi na uređenju tako da će sve biti na vrijeme pripremljeno za program Adventa u Valpovu koji započinje sutra ispred Centra kulture „Matija Petar Katančić“ Valpovo u 17:30 sati paljenjem 1. adventske svijeće (Svijeća nade) u improviziranom adventskom vijencu, koji je već postavljen i spreman za stvaranje ugođaja adventa.

Program se nastavlja u 18:00 sati, u Centru  kulture „Matija Petar Katančić“ Valpovo izložbom fotografija s prošlogodišnjeg programa Živih jaslica u organizaciji Udruge MI.

Prvi dan programa Adventa u Valpovu, kojeg pod pokroviteljstvom grada i sponzora organizira Turistička zajednica grada Valpova, svojim će nastupom zaključiti glazbenici ELECTRIC CORN banda s početkom u 21:00 sat.