MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Igor Kos i dalje na čelu valpovačkih liberalnih demokrata

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO Sinoć je održana izborno-izvještajna skupština Valpovačke podružnice Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata.

Skupštinu je otvorio Igor Kos i pozdravio sudionike Skupštine, među kojima su bili Slavko Marjančević predsjednik Podružnice HNS LD Belišće i član Regionalne organizacije  i Željka Kolarić, tajnica HNS-a Osijek. Gosti su članovima Podružnice čestitali na provedenim aktivnostima, svjesni težine funkcioniranja u uvjetima koje su zatekli i poželjeli uspješan rad.

Podnoseći izvješće o radu u proteklom razdoblju, Goran Vidaković, donedavni tajnik Podružnice, istaknuo je svu težinu djelovanja u situaciji kada podružnica ne participira u gradskom vijeću.

-Bez vijećnika smo u Gradu Valpovu, ali zato aktivno pratimo rad Gradskog vijeća i društveno - politička događanja na području  Grada Valpova, a članovi HNS-a aktivno sudjeluju u društvenom, sportskom i javnom životu Grada te doprinose i stvaraju kvalitetniji život u Gradu.

Prijedloge i ideje za izgradnjom infrastrukturnih i ostalih građevina a sve u svrhu poboljšanja  uvjeta  života u Gradu i prigradskim naseljima iznosimo kao građani putem  javno dostupnih servisa, naglašeno je u izvješću.

Potom je utvrđen Plan rada za naredno razdoblje.

-U situaciji kada s koalicijskim partnerom (SDP-om), koji je na prošlim lokalnim izborima osvojio jedan mandat u Gradskom vijeću nema suradnje, a tako ni povratne informacije sa sjednica GV, moramo si postaviti ciljeve, kako političke tako i strategiju djelovanja u postojećim uvjetima i naglasiti projekte za koje ćemo se zalagati u slijedećem periodu, naglasio je Igor Kos.

-Glavni strateški cilj naše Podružnice mora biti ulazak u Gradsko vijeće, a zatim  moramo uspostaviti veze s potencijalnim koalicijskim partnerima te pokušati ostvariti i  dolazak na vlast u Gradu, istaknuo je.

Aktivnosti u narednom razdoblju sistematizirane su u devet točaka, a najvažnije je proširiti bazu članstva i osnovati ogranke u prigradskim naseljima.

-Trebamo predlagati nove projekte i ideje ali i podržavati dobre. Također treba kritizirati sve loše poteze sadašnje vlasti u Valpovu te kritike  kvalitetno putem medija prezentirati javnosti i građanima. Imamo dovoljno ideja koje možemo pretvoriti u projekte te tako osigurati bolji, lakši i ljepši život u gradu Valpovu.

Drago nam je što jedan od najvećih projekata na Valpovštini, Projekt „Istočna Slavonija – vodoopskrba i odvodnja“ – Fasep – projekt, vrijedan gotovo 300 milijuna kuna financiran najvećim dijelom sredstvima EU, a započet još 2012.god aktualan i nastavljen rad na njegovoj realizaciji, rekao je Kos.

Valpovačka podružnica HNS LD zalagat će se za provedbu koncepta pametnih gradova kako bi se optimizirala učinkovitost gradskih usluga, adaptaciju ili proširenje i moderniziranje Dječjeg vrtića Maza, rješavanje dugogodišnjeg problema pitke vode u Valpovu, uređenje i modernizaciju centra grada, za izgradnju pješačkih i biciklističkih staza do trgovačkih centara te obnovu, uređenje te izgradnju novih dječjih igrališta tamo gdje su nužna.

U nastavku su provedeni izbori unutar Podružnice Valpovo.

Za predsjednika je ponovno izabran Igor Kos, a Nataša Žužić za potpredsjednicu.

Za članove Predsjedništva izabrani su : Igor Kos, Goran Vidaković, Ivan Bunčić, Tihana Šebjanić i Evelina Bartolović, a u Nadzornom su odboru Goran Vidaković, Zlata Jakob i Tihana Šebjanić.

 

  

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 300 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu