MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Lara Vukobratović nova je predsjednica Kluba mladih Crvenog križa Valpovo

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO Danas su članovi Kluba mladih Crvenog križa Valpova održali svoju redoviti izbornu Skupštinu.

Ovaj Klub okuplja četrdesetak članova, a danas su im se pridružili i predstavnici Klubova mladih Crvenog križa iz Belog Manastira, Darde, Donjeg Miholjca, Našica i Osijeka, kao gosti.

Na početku Skupštine pozdravila ih je Sanja Habuda ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Valpova te im čestitala na postignutim rezultatima, poželjela mnoge uspjehe u daljem djelovanju, a prije svega zahvalila na hrabrosti u odabiru kvalitetnijeg provođenje slobodnog vremena, želji za stjecanjem novih znanja i vještina, te pripremi za ulazak u svijet odraslih – kao ravnopravni i odgovorni pojedinci kroz djelovanje u Klubu mladih Crvenog križa.

U nastavku sjednice sudionici su pogledali izvještajnu prezentaciju koja ih je provela kroz proteklo razdoblje ispunjeno brojnim aktivnostima pod vodstvom predsjednice Dunje Lazar, kjoju će, nakon provedenih izbora na čelu Kluba zamijeniti Lara Vukobratović, uz potpredsjednice Luciju Ivančević i Paulu Cvenić.

Najznačajnije zadaće Kluba mladih Crvenog križa za 2020. godinu je promicanje načela, ideje, uloge i aktivnosti Crvenog križa, održavanje redovitih koordinacijskih sastanake s nastavnicima i članovima mladih zaduženima za provedbu programa Crvenog križa po školama, animiranje novih članova, obučavanje mladih u pravilima pružanja prve pomoći,  sudjelovanje na svim koordinacijskim sastancima i skupštinama mladih naše županije, sudjelovanje na seminarima, radionicama i drugim oblicima edukacija organiziranima od HCK-a i DCK županije.

Provedbu programskih aktivnosti jamče do sada stečena iskustva novog rukovodnog tima koji će djelovati uz pomoć koordinatorice Sanele Buljan, koja će prema odluci Skupštine i u sljedećem mandatnom razdoblju predstavljati Klub u Skupštini mladih Hrvatskog Crvenog križa te u Odboru mladih.

  

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 876 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It