MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Zadovoljstvo učinjenim

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

MARJANČACI  Nabavka navalnog vozila najznačajniji je cilj djelovanja DVD Marjančaci u tekućoj godini, zaključeno je na jučer održanoj redovitoj godišnjoj skupštini društva koje okuplja stotinjak vatrogasaca i podupirajućih članova.

I u prošloj godini su članovi ovog društva imali raznovrsne aktivnosti, a na svu sreću, imali su tek jednu intervenciju, koju su uspješno priveli kraju.

Kako je navedeno u izvješću što ga je podnio zapovjednik DVD Marjančaci Mario Kokić, Dobrovoljno vatrogasno društvo značajan je čimbenik društvenog djelovanja u mjestu, a ponosni su na stručnu i humanu djelatnost koju provode s brojnim mladim članstvom pod vodstvom voditelja mladeži Mateja Đurkovića i Dajane Đuranić.

-Želimo zahvaliti i Gradu Valpovu i gradonačelniku Matku Šutalu te predsjedniku vijeća mjesnog odbora Milanu Đurkoviću, koji su ustrajali pri energetskoj obnovi vatrogasnog doma što je uvelike poboljšalo uvjete rada u vatrogasnim prostorijama. Stoga čelnicima grada želimo uspjeh u radu na slijedećim ovakvim projektima te im se zahvaljujemo na brizi za vatrogastvo u našem mjestu, naglasio je Kokić u izvješću.

-Članovi društva su visoko motivirani te su u svakom trenutku spremni postupiti i izaći na intervenciju u najkraćem vremenu. Treba naglasiti da 17-torica vatrogasaca ima važeće liječničke preglede  sukladno Zakonu o vatrogastvu, zaključio je Kokić.

Skupštini su pored velikog broja članova sudjelovali i brojni gosti iz susjednih vatrogasnih društava bliže okolice kao i Zdravko Cvenić zapovjednik Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije, Stjepan Koški zapovjednik DVD-a Valpovo i Vatrogasne zajednice Grada Valpova i Općine Petrijevci i Darko Zupčić, predstavnik tvrtke Vatropromet iz Osijeka.

Kao gosti pozdravili su sudionike Skupštine, a Zdravko Cvenić posebno je istaknuo činjenicu da je Mario Kokić, zapovjednik DVD Marjančaci sudjelovao kao predavač na prestižnom međunarodnom skupu vatrogasaca u Opatiji na temu “Uloga vatrogasca  kriminalističkom istraživanju uzroka požara“ i snažno ucrtao DVD Marjančaca na kartu istaknutih društava koja okupljaju stručnjake sposobne prenijeti znanja i iskustva na tako uvaženom skupu.

Među važnije zadaće pred vatrogascima ovog malog, ali izuzetno aktivnog društva, osim provođenja preventivnih mjera zaštite od požara, gašenje požara i spašavanje ljudi i imovine ugroženih požarom, pružanje tehničke pomoći u nezgodama i opasnim situacijama, je i obilježavanje 70. obljetnice osnivanja.

  

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1042 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu