MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Održana izvještajna skupština DVD-a Veliškovci

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VELIŠKOVCI U Hrvatskom domu u Veliškovcima u subotu, 08. veljače 2020. godine, održana je 94. izvještajna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Veliškovci.

Uz nazočnost velikog broja članstva DVD-a Veliškovci kao i predstavnika Dobrovoljnih društava s područja grada Belišća, te iz Našica, Marijanaca i Petrijevaca, skupštini su nazočili i zapovjednik Vatrogasne zajednice grada Belišća Dubravko Čovčić te zamjenica gradonačelnika Grada Belišća Ljerka Vučković.

Na sjednici se osvrnulo na rad Društva u protekloj 2019. godini koju je ponajprije obilježilo mnogobrojne aktivnosi, a posebno uzastopni šesti plasman po redu ženske ekipe mladeži na Državno vatrogasno natjecanje. I protekle godine radilo se na osposobljavanju vatrogasnih kadrova. Vatrogasnih intervencija nije tri.

Zamjenica gradonačelnik Grada Belišća Ljerka Vučković u svom obraćanju  pozdravila je prisutne članice i članove DVD-a Veliškovaca i goste u ime gradonačenika Grada Belišća Dinka Burića i u svoje ime. Pohvalila je veliki broj mladeži i djece u radu DVD-a koja predstavljaju budućnost Društva. Istaknula je kako se Grad Belišće trudi sukladno mogućnostima podržati rad dobrovoljnih vatrogasnih društava koja su temelj obrane od požara na lokalnoj razini. Čestitala je DVD-u Veliškovci na svemu što rade, posebice na svim aktivnostima koje pružaju za djecu i mlade, te poželjela punu uspjeha u budućnosti.

Zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Belišća Dubravko Čovčić pozdravio je sve prisutne i pohvalio rad Društva, a poseobno žensku ekipe mladeži DVD-a Veliškovci koja će po šesti puta predstavljati ekipu s područja VZG Belišća i VZOBŽ na Državnom natjecanju. Istaknuo je kratke odrednice novog Zakon o vatrogastvu, koji je na snazi od 01.01.2020. godine, a gdje je  ustrojen Središnji državni ured za vatrogastvo.

Na skupštini je zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić dodijelio diplome o stjecanju zvanja za vatrogasca Vanji Crnogaj i Mateju Sučić, dok je diplomu o stjecanju zvanja za vatrogasac I. klase primio Petar Jagodić.

Spomenice za 20 godina rada u društvu primila je Tea Glavica.

  

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1081 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu