MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Novi prostori DVD Ladimirevaca najveći izazov u 2020. godini

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

LADIMIREVCI  Sinoć je održana 87. redovna izvještajna skupština DVD Ladimirevci.

Uz brojne članove ovog vatrogasnog društva koje okuplja 79 vatrogasaca, u radu skupštine sudjelovali su i gosti, među kojima zapovjednik Vatrogasne zajednice OBŽ Zdravko Cvenić, predstavnici Vatrogasne zajednice Grada Valpovo i općine Petrijevci Stjepan Koški i Goran Dorić, predsjednik Gradskog vijeća Dejan Pisačić, predstavnici Vatrogasne zajednice Baranja Zdenko Čarapar i Renata Čete, predstavnik Vatroprometa Darko Zubčić te gosti iz DVD Oriovac i susjednih društava iz Vatrogasne zajednice Grada Valpovo i općine Petrijevci, predstavnici udruga koje djeluju u mjestu. Kao gost, ali i kao domaćin skupštine, jer je član DVD Ladimirevci, skupštini je nazočio i Goran Ivanović, zamjenik župana Osječko-baranjske županije.

Izvješće o radu u protekloj godini podnio je zapovjednik, Igor Mihalj. Izvijestio je o intervencijama na kojima su sudjelovali članovi društva, o aktivnostima u pribavljanju opreme, rezultatima natjecateljskih ekipa, a s posebnim ponosom iznio podatak o uspjehu ekipe  Ženske mladeži DVD-a Ladimirevci koja je nastupila na 13. natjecanju Osječko-baranjske županije za djecu i mladež u Semeljcima i uspjela se plasirati na državno natjecanje u Čakovcu.

U protekloj godini ostvaren je još jedan uspjeh - nabavljeno je vatrogasno vozilo kao plod suradnje s vatrogascima Baranje i engleskog grada Nottinghama.

Kako se čulo na Skupštini, DVD Ladimirevci svrstava se među najbolje organizirana društva među 142 društva u Osječko-baranjskoj županiji i s ponosom ističu izvanredan rad s mladima, jer okupljaju 47 članova od 6 do 18 godina starosti.

Nastavak uspješnog rada s podmlatkom, upotpunjavanje opremom, pokretanje natjecanja u spajanju usisnog voda te završetak zgrade Vatrogasnog spremišta DVD-a Ladimirevci najznačajnije su zadaće u ovoj godini.

Projekt izgradnje vrijedan je 2,050.000,00 kn i financira se iz sredstava Proračuna Osječko-baranjske županije i Grada Valpova. Obuhvatit će izgradnju nove zgrade koja će u prizemlju sadržavati garaže za vatrogasna vozila te spremište za vatrogasnu opremu, a na katu će se nalaziti prostorije za održavanje raznih sastanaka i drugih aktivnosti. Svi se nadaju da će radovi na izgradnji biti gotovi tijekom ovoga proljeća i da će ovogodišnji međunarodni dan vatrogastva 4. Svibnja biti posebno svečano obilježen u novim prostorima.

Na sinoć održanoj sjednici Skupštine podijeljene su spomenice za 10 godina, primili su ih Igor Malenica, Igor MIhalj, Boris Novogradac i Pavo Novoselić, a priznanje za najaktivnijeg vatrogasca uručeno je Ivanu Janjiću, a od novostečenih kolega iz Oriovca društvo je na poklon dobilo 5 intervencijskih kaciga.

  

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1675 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It