MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Održana izvještajna godišnja skupština DVD-a Vinogradci

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VINOGRADCI U subotu 15. veljače 2020. godine u prostorijama Društvenog doma Vinogradci održana je izvještajna godišnja Skupština DVD-a Vinogradci.

Skupština je održana uz nazočnost gostiju iz susjednih DVD-a (Belišće, Bocanjevci, Bistrinci, Veliškovci, Gat, Marijanaci, Baranjsko Petrovo Selo i Podgorač), te operativnih i podupirajućih članova iz mjesta Vinogradci.

Skupštini DVD-a Vinogradci nazoćila je zamjenica gradonačelnika Grada Belišća Ljerka Vučković i zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić.

Prisutni su poslušali Izvješće o radu i Financijskog izvješće DVD-a Vinogradci u 2019. godini, te Planove rada i financija za 2021. godinu, a što je jednoglasno usvojeno.

Predsjednik DVD-a Vinogradci Velibor Vinogradac uz nazočnost zapovjednika VZG Belišće Dubravka Čovčić uručio je zahvalnice članovima vatrogasnog podmlatka, koji su aktivno sudjelovali na natjecanjima u 2019. godini, nakon prijašnjeg višegodišnjeg problema okupljanja podmlatka. Zahvalnice su primili: Tin Vinogradac, Petra Kunišinac, Petar Galošević-Pavlinić, Iva Berečić, Klara Berečić, Petra Berečić, Mihael Pavošević, Barbara Pavošević, Aurora Pavošević i Luna Petrović.

U prigodnim riječima zamjenica gradonačlenika Ljerka Vučković pozdravlja sve prisutne u ime Gradonačelnika Dinka Burića i svoje osobno ime, te upućuje čistitke na aktivnostima koje provodi ovo društvo. Istiće podršku Grada Belišće u svim projektima koje provodi VZG Belišća i DVD-a, te ističe želju za omosovljenje mladih i rad s djecom koji su budućnost našeg opstanka. Želi puno uspjeha u ralizaciji zacrtanih planova.

Zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić, osvrnio se na rad društva koje u uvjetima manjka operativnog članstva uspijeva ispunjavati obveze koje pred njih postavi VZG Belišće. Koristi priliku zahvaliti se Gradu Belišću na čelu s gradonačelnikom Dinkom Burić, gdje su svim DVD-a na području Grada Belišća osigurani odlični uvjeti za djelovanje i rad. Ukratko je upoznao prisutne o novom Zakona o vatrogastvu, koji je stupio na snagu s 01.01.2020. godine. Na kraju poželio je mnogo uspjeha u daljnjem radu sa željom za stvaranjem što kvalitetnije strukture društva.

Nakon kraju predsjedavajući Velibor Vinogradac, zahvalio se prisutnima na nazočnosti i zaključio rad Skupštine.

  

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 480 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu