MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Umirovljeni policajci i dalje aktivni

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VINOGRADCI U društvenom domu u Vinogradcima je u petak, 28. siječnja, održana redovna godišnja izvještajna skupština Udruge umirovljenika unutarnjih poslova Osijek – Podružnica Belišće.

Na Skupštini je predsjednik udruge Ivica Igrec podsjetio članova, ali i druge prisutne, među kojima je bio i zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić, na najvažnije aktivnosti i događanja tijekom protekle godine. Već je iz prijašnjih godina poznato da je ova udruga među najaktivnijim udrugama umirovljenih policajaca na širem području, a i u 2019. godini su redovno sudjelovali u obilježavanju značajnih datuma i događaja u lokalnoj sredini te se odazivali na pozive prijateljskih udruga. Umirovljeni belišćanski policajci mogli su se vidjeti i na manifestacijama poput Gastrofesta, sudjelovali su kao dio osiguranja važnih događanja u sklopu obilježavanja Dana grada Belišća, uputili su se na hodočašće Gospi u Aljmaš, te su u svemu što su radili, služili na čast Ministarstva unutarnjih poslova, Policijske postaje Belišće, ali i grada Belišća. Zbog svih njihovih aktivnosti i zbog stalnog uključivanja u sva događanja u lokalnoj zajednici, prema Policijskoj upravi osječko-baranjskoj bit će upućena inicijativa za dodjelu priznanja kao najaktivnijoj udruzi umirovljenih policajaca na području naše županije, a povodom Dana policije koji se obilježava 29. rujna.

Cijeneći doprinos umirovljenih belišćanskih policajaca tijekom njihovog radnog vijeka, ali i neumorno djelovanje i promoviranje Belišća, zamjenik gradonačelnika grada Belišća Domagoj Varžić im je prije mjesec dana darovao šuškavce, kako bi bili još prepoznatljiviji gdje god da se pojave.

  

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 428 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

KINO PROGRAM

VELJAČA 2023.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu