Vandali porazbijali prozore

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO  Na zgradi Gradskog društva Crvenog križa noćas su vandali porazbijali 15 prozorskih stakala.

Nakon naleta vandala, ostala su velika oštećenja, gomile krhotina stakala na prozorskim oknima i ulaznim vratima. Šteta za sada nije procijenjena, zasigurno je velika,  a razbijeno je i nekoliko prozorskih stakala na Dječjem vrtiću Maza.

I prošloga petka, također u noćnim satima, razbijeno je prozorsko okno, u nekoliko navrata zatvaran je dovod plina, tako da je očito kako je zgrada Gradskog društva Crvenog križa meta lokalnih vandala, a razlozi takvoj seriji ispada, nisu poznati.

Prema neslužbenim informacijama policiji je vandalski čin dojavljen tijekom noći i policajci su izašli na mjesto nemilog događaja i dočekali prve zaposlenike koji su došli u kuhinju pripremati obroke u jutarnjoj smjeni. Potom je obavljen očevid i poduzete potrebne radnje radi otkrivanja počinitelja kaznenog djela.

U bitno otežanim okolnostima, snalažljivošću osoblja, na sreću, uobičajene količine obroka bit će pripremljene na vrijeme, tako da neće doći u pitanje opskrba potrebitih starijih osoba i 140 djece uobičajenim obrocima.

Zaposlenici će uložiti krajnje napore da se oštećenja što prije otklone i nastave raditi u normalnim okolnostima, a na policiji je da otkriju počinitelje i spriječe slične razbijačke pohode.