Pronađeni maloljetni počinitelji

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Provedenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnje da su dva maloljetnika počinili tri kaznena djela teška krađa.

Kako se navodi u izvješću Policijske uprave osječko – baranjske, u subotu 8. veljače, u Belišću, maloljetnici su provalili u prostorije svlačionice sportske dvorane u Belišću. U unutrašnjosti su maloljetni počinitelji isprevrtali sportske rekvizite te se udaljili ne otuđivši ništa.

U noći s 22. na 23. siječnja, u Belišću, maloljetnik  je provalio u podrumsku prostoriju obiteljske kuće vlasništvo 50-godišnje hrvatske državljanke iz Belišća. Iz podruma je ukrao tri rasklopna štapa i role za ribolov, platnenu navlaku za pribor i tri metalna držača za štapove.

U noći s 12 na 13.  veljače, u Belišću,  maloljetnik je provalio u prostorije  gradilišta i ukrao dva produžna električna kabla na kolutu te u unutrašnjost prostorija presjekao i  ukrao ugrađene električne kablove po zidovima i stropu.

Tvrtka iz Donjeg Miholjca oštećene je za nekoliko tisuća kuna.  Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo posebno izvješće, stoji u izvješću Policijske uprave osječko-baranjske.