Održan 2. Katančićev jesenski sajam

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

VALPOVO U petak je u Osnovnoj školi Matije Petra Katančića održan 2. Katančićev jesenski sajam i tako obilježeni Dani kruha-Dani zahvalnosti za plodove zemlje.

 

Ove su Dane, koji se u cijeloj Hrvatskoj održavaju pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Agencije za odgoj i obrazovanje i Udruge „Lijepa naša“, u valpovačkoj školi obilježili uz suradnju učitelja, učenika i roditelja. Rezultat tih udruženih nastojanja je izuzetan i prava je šteta da Sajam nisu mogli vidjeti sugrađani. U organizaciju Sajma i pripremu izložaka uložen je golemi napor tako da je Gastro patrola, povjerenstvo koje je trebalo ocijeniti štandove i proglasiti najljepši i najkreativniji pekarski proizvod, imalo težak posao. No, na kraju su odlučili da je najljepši bio štand učenika 2.C razreda, a najkreativniji je proizvod imao Ivano Popović iz 4.C razreda pa su nagrađeni prigodnim poklonima.

Proglašenju je prethodio kratak umjetnički program koji su izveli učenici škole, a valpovački je župnik, velečasni Zvonko Mrak, blagoslovio hranu.

Više fotografija pogledajte Ovdje