MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Uređen još jedan kružni tok

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Nakon što je završena izgradnja kružnog toka na zapadnom prilazu središtu grada, ovih je dana Rasadnik Fuderer nastavio završno uređivanje.

 

-Budući da ovim prilazom dnevno prođe oko šest tisuća vozila, jako nam je važno da prvi dodir s gradom bude ugodan oku i da pruža dojam o gradu kao sredini koja njeguje imidž „zelenog grada“, rekao je Leon Žulj, gradonačelnik i predsjednik Turističke zajednica Grada Valpova prilikom posjeta radilištu na kome su djelatnici Rasadnika Fuderer upravo završavali sadnju zelenila.

- Valpovo ima sve značajnije mjesto i kao turitička destinacija kontinentalnog turizma, jer godišnje ostvaruje i do devetnaest tisuća noćenja gostiju iz preko 130 zemalja cijeloga svijeta pa smo zajedno s Turističkom zajednicom Hrvatske 18.700 kuna namijenili ljepšem prilazu Gradu na ovom čvorištu, nastavio je Žulj. U ovoj godini nam još predstoji postavljanje smeđe signalizacije u Gradu, jer smo u proteklom razdoblju to učinili u prigradskim naseljima, i taj posao treba dovršiti postavljanjem smjerokaza na mjestima gdje su prethodni oštećeni ili treba postaviti nove. U pratnji zamjenice Pavice Majdenić i voditelja Turističkog ureda Igora Tonkovića gradonačelnik je dovršio sadnju ukrasnog zelenila.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu