MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Aktualni sat s malim vijećnicima

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 VALPOVO U sklopu obilježavanja Dječjeg tjedna gradonačelnik Valpova Leon Žulj i njegova zamjenica Pavica Majdenić susreli su se s članovima Dječjeg foruma i vijećnicima dječjeg Gradskog vijeća.

Poput odraslih mali su „forumaši“ govorili na temu „Roditelje trebamo sada, a ne poslije…“ ističući problem odnosa u obitelji, kada im roditelji zbog obveza na poslu nedostaju u igri, druženju, učenju, odrastanju. Još je gora situacija ako roditelji ne rade, jer su tada suočeni s neimaštinom.
Mali su gradski vijećnici, poput svojih velikih uzora, pred gradonačelnikom pokazali svu ozbiljnost i poznavanje problema s kojima se suočavaju u svakodnevici - neuređena ili oštećena igrališta, loše biciklističke staze, neosvijetljen park, ceste u izgradnji, otvaranje novih stambenih naselja. Nisu se zadržali samo na pitanjima, već su i predlagali – rad kina cijele godine bez ljetne stanke, uređenje oronulih pročelja zgrada, uklanjanje ružnih grafita, postavljanje klizališta tijekom zimskih mjeseci - na primjer. Susret je, uz mnogo uvažavanja njihovih prijedloga završen zajedničkom fotografijom.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu