MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Omogućeno efikasnije liječenje srčanih bolesnika

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO  Željko Varžić, ravnatelj Doma zdravlja Valpovo predstavio je danas javnosti novi ultrazvučni uređaj za snimanje srca.

Ovaj novi uređaj, koji je u funkciji od kraja prošle godine i nalazi se u ordinaciji Interne medicine u Belišću, nabavljen je novcem koje je Domu zdravlja Valpovo namijenila Osječko-baranjska županija.

O uređaju vrijednom 247.500 kuna govorio je dr. Damir Kirner, voditelj Odjela za invazivnu kardiologiju pri Zavodu za bolesti srca i krvnih žila KBC-a Osijek, koji zajedno s dr. Vedranom Baraban radi s novim uređajem u belišćanskoj ambulanti.

-Izuzetno sam zadovoljan što je Dom zdravlja Valpovo nabavio ovaj uređaj vrhunske kvalitete i pacijentima s područja Valpovštine, ali i šire, pružio nove mogućnosti zdravstvene zaštite, rekao je ovaj afirmirani kardiolog, odrastao u Belišću, pred danas okupljenim novinarima.

-Već prva iskustva kazuju nam da ovamo u Belišće, pored pacijenata s područja Valpovštine dolaze i pacijenti iz dalje okolice, jer su liste čekanja na njihovim područjima poduže, pa ovaj suvremeni uređaj ima velik značaj za efikasnije liječenje na cijelom području Županije, naglasio je dr. Kirner.

Nabavljanjem suvremenog uređaja za ultrazvuk srca i angažiranjem vrhunskih stručnjaka za rad s njim, Dom zdravlja Valpovo omogućio je da se zaokruži ciklus liječenja srčanih bolesnika od dijagnosticiranja smetnji do upućivanja na eventualno bolničko liječenje ili operativni zahvat kod tima vrhunskih stručnjaka u KBC Osijek.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      SVIBANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu