PROLJEĆE NIJE ODGOĐENO:U istom loncu-na kratkom koncu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Prošla je godina dana otkako smo vas pozvali da kreativno uđete u razdoblje ograničenog kretanja koje smo kolokvijalno kasnije prozvali lockdownom.

Tada smo zaključili da, uz sve što je bilo moguće odgoditi, nadležni su i odgodili, ali proljeće odgoditi nitko nije mogao. Osobito ono proljeće u nama, kreativne snage koje rezultiraju stvaralaštvom.  Na poziv Udruga za kulturu i umjetnost ZUM i Udruga za kreativni razvoj i informiranje Valpovština info, sudjelovali ste s poetskim prilozima, fotografijama, instrumentalnim izvedbama, ručnim radovima, karikaturama, receptima za kulinarske poduhvate, kvizovima, pričama za djecu, podučavali ste u izradi maski, ali i pozivali na vježbanje…

Tijekom jednogodišnjeg razdoblja ukupno smo primili sedamdesetak vaših radova koji su izazvali i veliku pozornost čitateljstva jer smo zabilježili i 38.366 pregleda vaših uradaka.

Novo je proljeće na vidiku, nitko ga neće odgoditi, ali, nažalost, opet se raspravlja o pooštrenju epidemioloških mjera, jer borba protiv virusa nije dala očekivane rezultate. Iskreno se nadaomo da te mjere više neće biti tako rigorozne kao prije godinu dana, ali...

Dakle, i dalje vas pozivamo da se kreativnim stvaralaštvom oduprete depresiji zbog brige za vlastito ili zdravlje najbližih.  

Želja nam je da vas i dalje potičemo da u dubinama duše posegnete za skrivenim talentima te da ih na dostupnim društvenim mrežama, kroz ponuđeni kanal ustupite drugima na uvid.

Želite li i Vi sudjelovati u kreativnoj rubrici PROLJEĆE NIJE ODGOĐENO? 

Popunite prijavnicu i na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. pošaljite svoju fotografiju, tekst ili video uradak. S cijelim se projektom upoznaj OVDJE.

 

PRIJAVNICA