Mirovci suvereno otpjevali svoj program

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Članovi Pjevačkog društva Mir iz belišća vratili su se iz Rige, sa Svjetskih zborski igara.

 

-Da smo se iz Latvije vratili s dva zlata, već je dobro poznato, poručuje s društvenih mreža Višnja Mihaljević, glasnogovornica MIR-a!

Sretni smo i ispunjeni što smo uspjeli ostvariti ovo putovanje i vratiti se kući s priznanjem da nam se trud isplatio. Hvala svima koji su nam na bilo koji način pomogli. Vjerujemo da možete biti ponosni na nas kao što smo i mi ponosno predstavljali našu zemlju i naš grad. Vole vas Mirovci!

 

Mirovci su već jednom bili sudionici Igara 2008. godine u Grazu, dodala je Višnja.

 

-Ove godine, hrvatske boje branili smo između 73 zemlje svijeta, a ukupan broj zborova premašio je brojku od 460. Na natjecanju smo nastupali u Open Competition, u dvije kategorije – ženski komorni zborovi i u folklornoj kategoriji s mješovitim zborom. U obje kategorije ostvarili smo najbolji uspjeh, odnosno dva zlata. Jako smo ponosni na svoje ostvarenje jer smo uložili ogroman trud u pripremu, kako pjevačku tako i u organizacijsku. Ovim putem zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli i doprinijeli ostvarenju našeg velikog projekta, a posebno gradu Belišću, dodala je Tea Kozina.