Pjesnička večer

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Kulturna udruga Pjesnici iz Belišća u petak je organizirala Večer poezije u Belišću, u velikoj vijećnici grada Belišća.

U uvodnom govoru koji je održao predsjednik udruge Zdravko Kokorić pozdravio je sve nazočne i zahvalio svim pjesnicima na odazivu i polaznicama glazbene škole iz Belišća. Na samom uvodu programa polaznice glazbene škole odsvirale su na flauti u duetu Sara Ađić i Leona Škrinjar, a na klaviru je odsvirala Klara Černošek što je publika popratila pljeskom.

U nastavku programa smjenjivali su se pjesnici i glazbenik Predrag Matijanić koji je svojom glazbom obogatio nastupe pjesnika, a odazvali su se pjesnici: Frano Budić, Kornelija Fešiš, Ivan Šimić, Tomislav Šutalo, Reza Stanković, Jozo Flegar, Ljubica Mandić, Željko Potnešil, Magdalena Teufel, Slavica Ratinčelić, Bernarda Čulić, Mirta Abramović, Franca Zetaić, Blaženka Maglaić, Branko Čordašić, Joza Bebrinski, Mladen Šarlija, Josip Lucić, Josip Štajmaher, Mario Vinković, Danica Lebinac, Kazimir Levaković i Zdravko Kokorić.

Po završetku programa pjesnika podijeljene su zahvalnice svim učesnicima programa te je napravljena zajednička slika svih učesnika. A nastavilo se družiti uz prigodnu zakusku i piče u holu gradske uprave koju je uveličao na harmonici Zdravko Pavlović.