MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Poziv na predlaganje programa javnih potreba u kulturi Grada Valpova u sljedećoj godini

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Gradonačelnik Grada Valpova Matko Šutalo objavio je poziv za  predlaganje programa javnih potreba u kulturi Grada Valpova za 2022. godinu.

Program javnih potreba u kulturi Grada Valpova obuhvaća kulturne djelatnosti i programe, projekte i manifestacije od interesa za Grad Valpovo koje Grad programom utvrdi kao svoje javne potrebe, a za koje se sredstva osiguravaju iz Proračuna Grada Valpova.

U skladu sa Zakonom o financiranju javnih potreba u kulturi i kriterijima za utvrđivanje programa, kao i objektivnim proračunskim mogućnostima za sljedeću godinu, Grad Valpovo će u Program javnih potreba u kulturi za 2022. godinu uvrstiti financiranje redovne djelatnosti i programi ustanova u kulturi kojima je osnivač Grad Valpovo, programi od posebnog značenja za Grad Valpovo i  programske djelatnosti udruga u kulturi i drugih organizacija u kulturi koje su od interesa za Grad Valpovo.

Pravo podnošenja prijave na Poziv imaju ustanove u kulturi kojima je osnivač Grad Valpovo, udruge, umjetničke organizacije, trgovačka društva te druge pravne osobe koje obavljaju djelatnost iz područja kulture, a imaju sjedište na području grada Valpova

Prijava na Poziv treba obavezno sadržavati popunjenu Prijavnicu za financiranje programa javnih potreba u kulturi Grada Valpova za 2022. godinu koju se može preuzeti na službenim internetskim stranicama Grada Valpova. 

Prijedlozi programa s popunjenom Prijavnicom A podnose se u elektroničkom obliku u word i pdf formatu putem email adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ovjereni tiskani primjerak Prijavnice A obavezno se šalje ili osobno predaje na adresu Upravnog odjela za gospodarstvo i društvene djelatnosti.

Rok za podnošenje prijedloga programa javnih potreba u kulturi Grada Valpova za 2022. godinu je 10. studeni 2021. godine. Razmatrat će se samo programi koji su pravodobno prijavljeni te koji u cijelosti zadovoljavaju propisane uvjete Poziva.

Prijedlozi s nepotpunim podacima i dokumentacijom, prijedlozi koji se ne dostave u zadanom roku, kao i naknadno dostavljeni prijedlozi neće se razmatrati niti uvrstiti u Program javnih potreba u kulturi Grada Valpova za 2022. godinu.

Sve dodatne informacije u svezi Poziva mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo i društvene djelatnosti Grada Valpova na broj telefona: 031/ 656 – 204 i elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 790 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It