Premijera predstave za djecu “Nezadovoljna bubamara”

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Centar za kulturu Sigmund Romberg poziva vas na premijeru predstave za djecu "Nezadovoljna bubamara" u četvrtak, 28. travnja 2022. godine u 18 sati, u dvorani Centra.

Predstavu će izvesti Dječji dramski ansambl Amaterskog kazališta Belišće pod vodstvom Sandre Glasovac, a povodom obilježavanja Dana grada Belišća.

Predstava je nastala prema istoimenom tekstu Sunčane Škrinjarić u režiji Sandre Glasovac. Iako prekrasna, mala bubamara nije zadovoljna svojim izgledom, zbog čega upada u razne zgode i nezgode. U predstavi glume mlade glumačke snage belišćanskog kazališta: Julijana Bajtl, Lucija Šušak, Sonja Majdenić, Patricia Katušić, Katja Zlojić, Gloria Popović, Emily Maras, Iva Huis i Gabriela Talić. Za scenografiju i kostime zaslužni su djelatnici Centra za kulturu. Ova čarobna i šarena predstava, iako najzanimljivija djeci, oduševit će i starije posjetitelje, te ju nikako ne trebate propustiti.

Ulaz je besplatan. Svoja mjesta možete rezervirati svakog radnog dana u vremenu od 7 do 15 sati na broj telefona 533-274, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te na Facebook stranici Centra za kulturu Sigmund Romberg.

ravnateljica CK Sigmund Romberg:

Tea Glavica, mag.prim.educ.