Otvaranje kino sezone 2022./2023.

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO U subotu, 6. kolovoza u kino korneru Centra za kuturu Matija Petar Katančić, otvara se nova sezona.

Na samom početku sezone, svoje čitatelje nagrađujemo s dvije besplatne ulaznice za predstavu u  subotu u 20:00 sati.

Da biste postali dobitnikom besplatne ulaznice potrebno je popuniti prijavu i imati malo sreće, jer imena dobitnika se izvlače programom Random.org. IMENA DOBITNIKA OBJAVLJUJEMO PETKOM, OKO PODNEVA, na istoj ovoj stranici, pri dnu rasporeda. 

   

THOR: LJUBAV I GROM  3D

Žanr: akcija, avantura

U kinima od: 07.07.2022.

Trajanje: 119 minuta

Uloge: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson, Christian Bale, Taika Waititi

Sadržaj: Thorovo umirovljenje prekida galaktički ubojica poznat kao Gorr the God Butcher (Christian Bale), koji traži istrebljenje bogova.

Thor će morati tražiti pomoć kraljice Valkyrie, Korga i bivše djevojke Jane Foster, koja - na Thorovo iznenađenje - neobjašnjivo upravlja njegovim čarobnim maljem, Mjolnirom, jednako kao i on sam. Zajedno se upuštaju u nepoznatu avanturu kako bi otkrili razloge Gorrove osvete i zaustave ga prije nego što bude prekasno.

UPOZORENJE: THOR: LJUBAV I GROM sadrži nekoliko sekvenci s trepćućim svjetlima koja mogu utjecati na one koji imaju fotosenzitivnu epilepsiju ili neke druge fotosenzitivnosti.

 

Važna obavijest prijaviteljima. Uvažavamo samo jednu prijavu po prijavitelju. Dakle, nije potrebno višekratno prijavljivanje, dapače, sve prijavitelje koji se budu prijavljivali više puta, diskvalificirat ćemo.

 

 

Prijava za besplatne ulaznice: klik

 

 

Dobitnici besplatnih ulaznica su:

Zorica Bošnjak

Ivica Floreani

Sve prijave

Emina Šimošić

Ivica Floreani

Andrea Floreani

Marijana Bošnjak

Zorica Bošnjak

Marica Blažević

Vanja Bošnjak

Robert Bošnjak

Nikolina

Filip Fekter

Petar Fekter

Inka Fekter

Ulaznice po cijeni od 25,00 kn za predstave u 17:00 sati (2D i 3D)  te 25,00 kn za večernje predstave (3D predstave 30,00 kn) u prodaji na blagajnama kina jedan sat prije početka svake predstave. Radno vrijeme blagajni kina je petak, subota i nedjelja od 16:00-21:00 sat.