Moderna glazbena škola Music Art Incubator otvara svoja vrata i u Valpovu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO Od rujna ove godine Valpovo dobiva svoju prvu modernu glazbenu školu pod nazivom Music Art Incubator.

Ova je škola osmišljena i osnovana u Osijeku 2021. godine, a tvorac i idejni začetnik je profesor Slaven Batorek, mag.mus., koji o svojoj školi kaže:

 

„Music Art Incubator moderna je glazbena škola za sviranje, pjevanje, snimanje, produciranje, orkestriranje. Naši programi i radionice osmišljeni su tako da vas osposobe za karijeru izvođača na instrumentu, pjevača, audio inženjera ili glazbenog producenta, inženjera glazbe ili DJ-a te da vam daju priliku da se probijete u glazbenoj industriji pomažući vam u stjecanju iskustva i veza u stvarnom svijetu. Sve to postižemo našim pristupom mentorstva, u kojem vas povezujemo s pravim instrumentalistom, pjevačem, glazbenim producentom ili audio inženjerom koji vas vodi kroz strukturiran, ali fleksibilan kurikulum s praktičnom obukom. Učeći kod nas imate priliku upoznati unutarnje funkcioniranje glazbene industrije te uspostaviti vrijedne veze s drugim profesionalcima koji vam mogu pomoći u uspostavljanju karijere. Music Art Incubator surađuje sa mnogo profesionalnih glazbenika, producenata, inženjera i DJ-eva za mentorstvo našim učenicima, a mnogi od njih su radili s nekim od najvećih umjetnika u poslu. Pažljivo biramo svoje mentore kako bismo osigurali da imaju znanje i dokazano iskustvo koje će našim učenicima pomoći u učenju glazbe ili pokretanju karijere.“

 

Valpovačku podružnicu Music Art Incubatora sa svojim timom ljudi vodit će valpovački glazbenik Marko Glavica, a svoja vrata na adresi Kolodvorska 16 u Valpovu otvara 29. i 30. kolovoza, dok nastava kreće u rujnu. U ponudi Music Art Incubatora Valpovo bit će tečajevi električne i akustične gitare, klavira, klavijatura, solo pjevanja i tečaj pod nazivom „band“ te moderni tečajevi kao što su Ableton, Dj-ing i audio produkcija. Posebno treba istaknuti i tečajeve za djecu, a to su glazbene radionice za najmlađe od 1,5 do 4 godine i za stariju skupinu od 4 do 8 godina.

 

 

Detaljnije informacije svi zainteresirani mogu dobiti osobno na danima otvorenih vrata 29. i 30. kolovoza, ili na društvenim mrežama Music Art Incubatora Valpovo i kontaktima voditelja škole (E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Mob: +385 99 695 0512).