S NAMA U KINO BESPLATNO: Raspored prikazivanja filmova

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Kino korner Centra za kulturu Matija Petar Katančić u Valpovu, našim vjernim čitateljima i ovog će vikenda pokloniti tri besplatne ulaznice za predstavu.

Da biste postali dobitnikom besplatne ulaznice potrebno je popuniti prijavu i imati malo sreće, jer imena dobitnika se izvlače programom Random.org. IMENA DOBITNIKA OBJAVLJUJEMO PETKOM, OKO PODNEVA, na istoj ovoj stranici, pri dnu rasporeda. 

 

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA

ZA VIKEND 16. -18. RUJNA

Petak, subota i nedjelja u 16:00 sati

 

VATRENO SRCE

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 01.09.2022.

Trajanje: 92 minute

Uloge:  Zrinka Cvitešić, Živko Anočić, Saša Buneta, Lana Blaće, Toma Medvešek, Tin Rožman

Sadržaj:  Šesnaestogodišnja Georgia Nolan želi krenuti stopama svog oca i sanja o tome da bude prva vatrogaskinja na svijetu.

Kad misteriozni piroman počne paliti seriju podmetnutih požara po Broadwayu, njujorški vatrogasci počinju misteriozno nestajati.

Gradonačelnik New Yorka poziva Georgijina oca iz mirovine da vodi istragu o nestancima. Očajnički želeći pomoći ocu i spasiti svoj grad, Georgia se prerušava u mladića zvanog "Joe" i pridružuje se maloj skupini hrabrih vatrogasaca koji pokušavaju zaustaviti piromana.

 

Petak, subota i nedjelja u 19:00 sati   

 

PAD

Žanr: triler

U kinima od: 15.09.2022.

Trajanje: 107 minuta

Uloge: Grace Caroline Currey, Virginia Gardner, Jeffrey Dean Morgan

Sadržaj: Nakon što Dan pogine penjući se na Rocky Mountains, njegova djevojka Becky i njezina prijateljica Hunter odluče se popeti na golemi komunikacijski toranj, visok preko 600 metara, s kojeg žele baciti Danov pepeo.

Na znatnoj udaljenosti od tla, kada dio istrošene konstrukcije tornja otpadne, njihov se uspon nepovratno zakomplicira. Ne mogu sići, ni tražiti pomoć putem mobitela, jer su totalno odsječene od civilizacije i mobilnog signala. Neće imati drugog izbora nego boriti se za preživljavanje.

Važna obavijest prijaviteljima. Uvažavamo samo jednu prijavu po prijavitelju. Dakle, nije potrebno višekratno prijavljivanje, dapače, sve prijavitelje koji se budu prijavljivali više puta, diskvalificirat ćemo.

 

 

Prijava za besplatne ulaznice: klik

 

Dobitnici besplatnih ulaznica su:

·  Una Mišinec

·  Luka Vidaković

·  Jadranka Bardek

Sve prijave

Klara Štulac

Matea Mihaljić

Davor Balković

Ružica Jurina

Marko Balković

Teo Krznarić

Ema Krznarić

Jadranka Bardek

Una Mišinec

Karolina Crnogaj

Luka Vidaković

Lovro Ivezić

 

Ulaznice po cijeni od 25,00 kn za predstave u 16:00 sati (2D i 3D)  te 25,00 kn za večernje predstave (3D predstave 30,00 kn) u prodaji na blagajnama kina jedan sat prije početka svake predstave. Radno vrijeme blagajni kina je petak, subota i nedjelja od 15:00-20:00 sati.