Lionsi LC Valpovo-Belišće za djecu s posebnim potrebama

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE/VALPOVO Jučer je u Centru kulture „Matija Petar Katančić“ Valpovo, održana humanitarna priredba pod nazivom „Monikino igralište“ u organizaciji Lions kluba Valpovo Belišće.

Sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je za opremanje dječjih igrališta spravama (igralima) za djecu s posebnim potrebama.

Izvođači na priredbi su bili Ivica Koprivnjak koji je izveo monodramu Ivana Kozarca „Đuka Begović“, Tamburaški sastav „Čuvari noći“ te mladi glumci Dunja Kučinac i Luka Kuić koji su izveli igrokaz „Reza i Pavoš“.

Publika je s neskrivenim zadovoljstvom pratila sve izvođače i gromoglasnim pljeskom ih nagradila za njihove izvedbe i sudjelovanje u ovoj humanitarnoj priredbi.

Na kraju priredbe predsjednik Lions kluba Valpovo Belišće, Jozo Berečić se zahvalio izvođačima na sudjelovanju na priredbi uz zahvalu svima koji su sudjelovali u njenoj realizaciji. Svesrdno se zahvalio i svim ljudima dobre volje i velikog srca koji su kupovinom ulaznica pomogli u prikupljanju novčanih sredstava za ovu hvalevrijednu akciju.