S nama u kino. Besplatno!

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

      

I ovoga vikenda vodimo vas u Kino korner Centra za kulturu. Dijelimo pet besplatnih ulaznica! Klikom na Kontakt, upišete ime i prezime, dan i vrijeme prikazivanja filma kojeg želite pogledati i to je to. Idete besplatno u kino.

 

 

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 20.-22. VELJAČE

VIKEND HRVATSKOG FILMA

Petak, subota i nedjelja u 18.00 sati

 

TAKVA SU PRAVILA    

 

 

Žanr: drama

U kinima od: 29.01.2015.

Trajanje:78 minuta

Uloge: Emir Hadžihafizbegović, Jasna Žalica

Sadržaj:Ivo je pedesetogodišnji vozač autobusa. Njegova žena Maja je domaćica zbog toga što ima problema s visokim tlakom. Tomica je njihov sin maturant. Oni žive u Zagrebu u velikom stanu prepoznatljive socijalističke zgrade i zadovoljni su sa svojim mirnim, običnim i po ničemu posebnim životom. Ivo je blag i tih čovjek koji je oduvijek poštivao zakon. I iako živi vrlo prosječnim i mirnim životom, oduvijek je imao jako snažne principe vjerujući da ni jedan čovjek nema pravo ozlijediti ili nauditi drugom i da bi se svaki zločin trebao valjano naplatiti. To je njegova osnovna životna filozofija i misao po koji odvaguje dobro od zla. Njegov jednostavan život se mijenja kada jednog dana njegov sin Tomica dolazi kući pretučen…

Petak, subota i nedjelja u 20.30 sati

HAPPY ENDINGS

 

 

Žanr: kriminalistički, drama

U kinima od: 30.10.2015.

Trajanje:78 minuta

Uloge: Areta Ćurković, Zlatan Zuhrić Zuhra, Daria Lorenci Flatz, Anita MatićMate Gulin, Robert Plemić, Paško Vukasović

Sadržaj:Salon za masažu koji vode Ankica i njezina prijateljica Ljilja ne ide baš najbolje. Čak i kamatar Zi gubi strpljenje. Budući da opcija happy endings kao dio usluge ne dolazi u obzir, pljačka banke djeluje kao praktično rješenje za financijske probleme. No problem novca nije jedini koji moraju riješiti.

U cilju promocije i popularizacije hrvatskog filma, cijena ulaznice za ove filmove iznositi će 15,00 kn i za popodnevne i za večernje predstave!

Radno vrijeme blagajni kina je petak,subota i nedjelja od 17.00-21.00 sat, iznimno nedjelja od 15.00-21.00 sat (kada ima matineja od 16.00 sati).