Pođite s nama u kino: Besplatno je!

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Iako su dani sve ljepši, večeri u dane vikenda provedene u Kino korneru Centra za kulturu, pružit će vam puno zadovoljstvo. I dalje dijelimo pet besplatnih ulaznica, no, uveli smo malo reda! Klikom na Kontakt, upišete ime i prezime, dan i vrijeme prikazivanja filma kojeg želite pogledati i to je to, ali za cijeli mjesec. Idete besplatno u kino, ali ne svaki vikend, dajte šanse i drugima...Dakle, besplatne karte možete dobiti jednom u mjesec dana.

  

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 30.- 31. SVIBNJA

Subota i nedjelja u 17:00 sati

Subota i nedjelja u 19:00 sati

 

MALI ZMAJ KOKOS

(COCONUT THE LITTLE DRAGON)

 

 

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 28.05.2015.

Trajanje: 82 minuta

Uloge:Roko Krasovac, Gabriel Bitorajac, Laura Keliš

Sadržaj:Omiljeni lik serije dječjih slikovnica koje su prevedene na 24 jezika stiže u kina sa svojom veselom družinom! Kokos, maleni zmaj koji riga vatru, nije položio ispit iz letenja pa ne smije ići na izlet koji organizira njegov razred. Kao da to nije dovoljno neugodno, još ga i zadužuju da čuva novi nasad vatrene trave (zahvaljujući kojoj zmajevi imaju ovu jedinstvenu moć) dok se oni ne vrate. Iako će učiniti sve kako bi dokazao da je jednako vrijedan kao i drugi, Kokos će uprskati stvar i ovaj puta. A sve zbog svog velikog srca.

 

 

Subota i nedjelja u 21:00 sat

SAN ANDREAS 3D

(SAN ANDREAS 3D)

 

 

Žanr: akcija, drama, triler                                 

U kinima od: 28.05.2015.

Trajanje:115 minuta

Uloge: Dwayne Johnson, Alexandra Daddario, Carla Gugino

Sadržaj:Priča prati pilota helikoptera i spasioca Raya (Dwayne Johnson) koji nakon stravičnog potresa kreće iz Los Angelesa u San Francisco sa svojom suprugom, s kojom nije u najboljim odnosima, kako bi spasili kćer jedinicu. No, njihovo putovanje samo je početak užasa koji priroda sprema.

Ulaznice po cijeni od 20,00 kn za večernje predstave te 15.00 kn za matineje u 17.00 sati ( 3D filmovi dodatno 5,00 kn na cijenu ulaznice) u prodaji na blagajnama kina jedan sat prije početka svake predstave.

Radno vrijeme blagajni kina je subota i nedjelja od 16.00-21.30 sati.