MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Prošao još jedan projekt CTK Valpovo-Belišće

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Zajednica tehničke kulture Valpovo-Belišće ,među pet je nositelja projekata koje će sufinancirati Hrvatska zajednica tehničke kulture u ovoj godini.

 

Na Natječaj za novčano podupiranje zajednica tehničke kulture u okviru projekta „Dani tehnike“ dostavljeno je 13, a odobreno je 5 projekata Zajednica tehničke kulture.

Cilj ovog natječaja je uključivanje djece i mladih u radionice zajednica u školskoj godini 2015./2016. iz različitih područja P-kategorije natjecanja mladih tehničara i iz smotre mladih poduzetnika, čime se doprinosi povećanju vidljivosti zajednica tehničke kulture i promicanju tehničke kulture na lokalnoj razini. 

Za provedbu natječaja „Dani tehnike“ HZTK je planirala izdvojiti 100.000,00 kn., no na prijedlog Povjerenstva za raspodjelu financijskih sredstava „Dani tehnike“, glavna tajnica i predsjednik Hrvatske zajednice tehničke kulture odobrili su financiranje 5 projekata, među kojima je i Zajednica tehničke kulture Valpovo-Belišće za radionice Centra tehničke kulture s područja natjecanja mladih tehničara fotografija, elektronika, modelarstvo i rad na strojevima Unimat podržan s pet tisuća kuna.

Razlozi neodobravanja ostalih pristiglih potpora bili su najčešće: nepodnošenje obvezne dokumentacije (izvatka iz Registra udruga Republike Hrvatske koji vodi Ministarstvo uprave) ili prijava radionica iz područja koja nisu uključena u natjecanje mladih tehničara ili u smotru mladih poduzetnika.

Više podataka na http://www.hztk.hr/

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 641 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu