Samo s nama u kino možete besplatno!

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

      

Za naše vjerne čitatelje - posjetitelje kino predstava i dalje poziv da se javljaju za besplatne kino ulaznice. Svakog vikenda dodjeljujemo pet besplatnih ulaznica. Dovoljno je da na našu adresu preko rubrike kontakt pošaljete svoje podatke i dan i vrijeme kad želite pogledati neki film. Pravo na besplatnu ulaznicu ostvarujete jednom u mjesecu. Sretno vam!

 

 

NOVOST U KINO PROGRAMU: tijekom mjeseca listopada termini petkom rezervirani su za ciklus hrvatskih filmova, filmova iz zemalja regije te filmova europske kinematografije.
U cilju promocije hrvatskog filma, filma iz zemalja regije te europskog nezavisnog filma cijena ulaznica petkom za večernje predstave iznosi 15,00 kn.
 

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 09.- 11. LISTOPADA

Petak u 18:00 i 20:00 sati

 

ZVIZDAN    

 

 

 

Žanr: drama

U kinima od: 18.09.2015.

Trajanje:123 minuta

Uloge: Tihana Lazović, Goran Marković, Nives Ivanković

Sadržaj:Zvizdan govori o zabranjenoj ljubavi, o njenoj fragilnosti, ali i o njenoj snazi. Ova filmska priča obuhvaća tri desetljeća, a smještena je u dva susjedna sela čija je povijest opterećena sukobima, netrpeljivošću i netolerancijom.
Prva je ljubavna priča smještena u 1991. godinu – predratna previranja, prve barikade i napetost koja među selima doseže vrhunac, nisu dobro okruženje ni za kakvu ljubav, a kamoli za dvoje mladih iz dvaju susjednih sela. Deset godina kasnije, rat je već gotov, ali ne i zaboravljen – ožiljci još nisu zacijelili i naši se protagonisti moraju suočiti s njima. Treća priča smještena je u 2011. godinu – ni zla, ni napetosti, ni sumnje nisu nestale, ali čini se da je vrijeme za novi početak.

Zvizdan je Matanićev trijumf koji je već pokorio publiku na filmskim festivalima i osvojio brojne nagrade. Pogledajte i saznajte zašto je baš Zvizdan ostvario povijesni uspjeh u Cannesu, zašto je baš on apsolutni pobjednik Velike Zlatne Arene i hrvatski predstavnik za nagradu Oscar. Zvizdan je film koji se definitivno ne propušta pogledati u kinima.

 

Subota i nedjelja u 16:00 sati

 

ŽABAC REGI

(RIBBIT)

 

 

 

 

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 27.08.2015.

Trajanje: 88 minuta

Uloge:Sean Astin, Tim Curry, Russell Peters, Cherami Leigh

Sadržaj: Ribbit je žabac s krizom identiteta. Osjeća se neshvaćenim i prepun je pitanja o svom životu, stoga sa svojim najboljim prijateljem, letećom vjevericom kreće na putovanje života. U potrazi za smislom života naći će se u prašumi Amazone gdje će upoznati zanimljive prijatelje te biti hipnotiziran. Da li je Ribbit začarani princ zarobljen u tijelu žapca ili samo zbunjeni stanovnik džungle?

 

 

Subota i nedjelja u 18:00 i 20:30 sati

MARSOVAC 3D                          

   

(THE MARTIAN 3D)

 

 

 

Žanr: akcija, avantura, ZF

U kinima od: 01.10.2015.

Trajanje:130 minuta

Uloge: Matt Damon, Jessica Chastain, Kristen Wiig

Sadržaj:Astronaut Watney ostao je sam na nemilosrdnom planetu na kojem raspolaže tek oskudnim zalihama te se mora osloniti na svoju inventivnost, domišljatost i duh kako bi preživio i pronašao način kako na Zemlju poslati signal da je još uvijek živ. Milijunima kilometara dalje, NASA i tim međunarodnih znanstvenika neumorno rade kako bi "Marsovca" vratili kući, dok njegovi kolege iz posade istovremeno kuju plan za odvažnu, a možda i nemoguću misiju spašavanja. Dok se priča o nevjerojatnoj hrabrosti razvija, svijet se ujedini u želji da se Watney sigurno vrati na Zemlju.

 

Ulaznice po cijeni od 20,00 kn za večernje predstave te 15.00 kn za matineje u 16:00 sati ( 3D filmovi dodatno 5,00 kn na cijenu ulaznice) u prodaji na blagajnama kina jedan sat prije početka svake predstave.

Radno vrijeme blagajni kina je petak od 17:00-21:00 sat, subota i nedjelja od 15.00-21:00 sat.