Pođite u kino s nama. Besplatno!

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

      

Za naše vjerne čitatelje - posjetitelje kino predstava i dalje poziv da se javljaju za besplatne kino ulaznice. Svakog vikenda dodjeljujemo pet besplatnih ulaznica. Dovoljno je da na našu adresu preko rubrike kontakt pošaljete svoje podatke i dan i vrijeme kad želite pogledati neki film. Pravo na besplatnu ulaznicu ostvarujete jednom u mjesecu. Sretno vam!

 

NOVOST U KINO PROGRAMU: tijekom mjeseca listopada termini petkom rezervirani su za ciklus hrvatskih filmova, filmova iz zemalja regije te filmova europske kinematografije.
U cilju promocije hrvatskog filma, filma iz zemalja regije te europskog nezavisnog filma cijena ulaznica petkom za večernje predstave iznosi 15,00 kn.

 

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 16.- 18. LISTOPADA

 

Petak u 18:00 i 20:00 sati

 

DOK SMO SANJALI –CIKLUS EUROPSKOG NEZAVISNOG FILMA

(ALS WIR TRAUMTEN)

 

Žanr: drama

U kinima od:2015.

Trajanje:117 minuta

Uloge: Merlin Rose, Julius Nitschkoff, Marcel Heuperman, Joel Basman

Sadržaj:Periferija Leipziga, ubrzo nakon kolapsa Istočne Njemačke. Rico, Daniel, Paul i Mark, donedavno pioniri s crvenim maramama oko vrata, odrastaju u turbulentnom vremenu ponovno ujedinjene zemlje. Jučerašnja pravila više ne vrijede. Noć se pretvorila u dan, a ulice su igrališta za avanture. Dečki se divlje provode, kradu automobile, eksperimentiraju s drogama, isprobavaju i novi swingerski klub. Otvaraju vlastiti disko koji ubrzo zauzmu neonacistički skinheadsi. A svi imaju svoje snove: Rico želi boksačku karijeru, a Daniel sanja o velikoj ljubavi s „Malom zvijezdom“, najljepšom djevojkom u povijesti Leipziga...

 

 

 

Subota i nedjelja u 16:00 sati

 

UPS! NOA JE OTIŠAO… 3D

(OOOPS! NOAH IS GONE…)

 

 

 

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 08.10.2015.

Trajanje: 87 minuta

Uloge:Ana Begić, Jan Pentek, Janko Rakos, Siniša Popović, Dražen Bratulić, Ranko Tihomirović

Sadržaj: Ups! Noa je otišao… je klasična priča o bezvremenskoj Noinoj arci. Ovo je priča o životinjama koje nisu dospjele na arku među kojima su i svitodomci, grifoni i samopiri– izgledom neobične i simpatične životinje za koje nitko nikad nije čuo jer dosad nisu postojale.
Bližio se kraj svijeta i postojala je opasnost da poplave unište sva bića na planeti. U Noinu arku redom su se ukrcale sve vrste životinja, od najveće do najmanje. Nespretni svitodomac Dado i njegov sin Fric ušli su u arku uz pomoć grifonki Vande i njezine kćeri Lole.
U trenutku kada se Noina arka otisnula , Lola i Fric su se nesretnim slučajem našli izvan nje. Za te dvije životinjice to je bio početak avanture u kojoj su stekli nove prijatelje, upadali u nevolje i susretali razne neobične životinje dok su se pokušavali spasiti. Na samom kraju otkrili su da je ponekad potrebno suočiti se s krajem svijeta kako bi se pronašlo mjesto u njemu!

 

Subota i nedjelja u 18:00 i 20:00 sati

CRIMSON PEAK        

(CRIMSON PEAK)    

 

 

Žanr: drama, fantazija, horor

U kinima od: 15.10.2015.

Trajanje:119 minuta

Uloge: Tom Hiddleston, Jessica Chastain, Mia Wasikowska

Sadržaj:Kada joj srce ukrade zavodljivi stranac, mlada će se žena naći u kući na vrhu planine sazdane od krvavo crvene gline, u kojoj se nalaze tajne koje će ju progoniti do kraja života. Iza mistične požude i tame, tajni i ludila nalazi se istina koju skriva Crimson Peak.

Ulaznice po cijeni od 20,00 kn za večernje predstave te 15.00 kn za matineje u 16:00 sati ( 3D filmovi dodatno 5,00 kn na cijenu ulaznice) u prodaji na blagajnama kina jedan sat prije početka svake predstave.

Radno vrijeme blagajni kina je petak od 17:00-21:00 sat, subota i nedjelja od 15.00-21:00 sat.