MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Probe, nastupi, putovanja

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Jučer je HPD „Matija Petar Katančić“ održalo redovnu izvještajnu godišnju skupštinu.

 

Na Skupštini je prisustvovalo 29 članova od ukupno 32 . Usvojeno je izvješće o izvršenju programa rada u 2013. godini, svoj su repertoar vježbali kroz 64 probe, održali 5 samostalnih koncerata i 5 nastupa s nekoliko pjesama s kojima smo uveličali događaje, pomogli u održavanju humanitarnih koncerata, izvijestila je predsjednica Melita Brkić Tajz.

Jedno od najljepših iskustava u 2013. godini, zboru je bilo putovanje u Vincjet, Austriju, zajedno sa pjevačkom skupinom Ivanovci, Zelčin, Marjančaci gdje su održali cjelovečernji koncert u crkvi, te su kroz dva dana posjetili pokrajinu Južno Gradišće gdje su davno otišli naši preci. Prema komentarima posjetitelja i njihove ORF televizije koja je u TV prilogu o manjinama u Gradišću, bio je to koncert kvalitetan, dinamičan i emotivan. Putovanja su vrlo važna komponenta u povezivanju članova društva i dodatna motivacija za rad.

Također je usvojeno financijsko izvješće za razdoblje I-XII mj. 2013. godine.

Dodjeljena su priznanja za "jubilarce": Teni Merčep, za 5 godina Sandi Strugačevac, za 15 Draganu Luketiću za 20 godina Ružici Luketiću za 20 godina, te priznanje nenazočnoj Aleksandri Čeliković Cvidrak,mag.mus, za 3 godine vođenja zbora. Na kraju, pod točkom razno, gospodin Dragan Milošević, iznio je i upoznao mlade članove zbora, a one stare podsjetio o povijesnim činjenicama i postanku "Katančića" kojima je na godinu 110. obljetnica osnivanja, o prvom formiranju Statuta, broju dirigenata, predsjednika, tajnika, blagajnika... Predsjednica Melita Brkić Tajz zahvalila je na tim vrijednim spoznajama i trudu uloženom na prikupljanju i čuvanju ogromne arhive koju posjeduju, da su ponosni što je takva "Valpovačka enciklopedija" kao što je gosp. Milošević dio njihovog zbora, na što mu je zbor s poštovanjem zahvalio velikim pljeskom, zaključuje Melita Brkić Tajz.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 709 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      SVIBANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu