Valpovačka baština

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Valpovački Ogranak Matice hrvatske počeo je izdavati bilten Valpovačka baština.

 

-Prvim brojem biltena Valpovačka baština, a i onima koji će uslijediti, Ogranak Matice hrvatske ima namjeru svima koje to zanima predočiti na kratak i informativan način zanimljivosti o kojima jesmo ili ćemo pisati u Valpovačkom godišnjaku, a odnose se na odabrane trenutke iz bogate valpovačke prošlosti, kaže timn povodom Stjepan Najman pokretač biltena.

Bilten je tiskan na jednom listu A4 formata, a u njemu ćemo kratko obraditi četiri, pet detalja koji neće biti složeni kronološki kako se opisano dogodilo.

Nastojat ćemo da dobijete svoj primjerak tako da ga zatražite i bez obveze novčane naknade, dobijete na Vama omiljenom mjestu. Možete nam dostaviti (Ogranak Matice hrvatske u Valpovu, p.p. 56, 31 550 Valpovo ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) svoja opažanja, primjedbe, prijedloge, pokude pa i pohvale, što će nama biti od velike koristi, poziva na suradnju Najman.

Podršku ovom pokušaju daje i Prvi informativni porta Valpovština.info tako da ćemo u posebnoj rubrici Valpovačka baština objavljivati tekstove iz Biltena. Pogledati ovdje.