MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Predanost glazbi

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Članovi HPD Matija Petar Katančić održali su jučer Izbornu skupštinu na kojoj je za predsjednicu na mandat od četiri godine ponovno, jednoglasno izabrana Melita Brkić Tajz, za tajnicu Sanda Strugačevac, te za članove Upravnog odbora Silvija Jambrović, Vesna Pavlović i Koraljka Đermešter.

Predsjednica je nakon donošenja odluke o izboru "novog" - starog Upravnog odbora, naglasila da će i u ovom mandatu naglasak dati transparentnom, racionalnom poslovanju, s pažnjom dobrog gospodara, da će vrlo oskudna sredstva trošiti namjenski.
Prioritet je osigurati naknade za vođenje zbora dirigentu, ali i članovima osigurati da osim redovnih nastupa u gradu i okolici, godišnje jednom gostuju i otputuju u druge krajeve Hrvatske, jer to učvršćuje odnose i prijateljstva, te promiče Valpovo,Valpovštinu, Slavoniju...
U planu je Katančićima da svojim Valpovčanima priušte lijepe vlastitie koncerte, ali i dovedu goste koji žele doći u Valpovo zbog ljubavi prema glazbi.

U tomu će najveću ulogu imati novi dirigent, Želimir Sušić,mag.mus koji već mjesec dana vrijedno radi sa zborom i kojemu je Upravni odbor poželio dobrodošlicu te nadu u dobru suradnju kako bi ostvarili zajedničke planove...

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1069 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

 

         RASPORED

   KINO PREDSTAVA

         TRAVANJ

 

  

 

 

 

 

URBANIZAM d.o.o

Obavijest o novom sustavu gospodarenja otpadom

 

 

 

 

 

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu