Promocija romana Dražena Prćića „Plemstvo Wilson“

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Gradska knjižnica i čitaonica Valpovo, drugi puta u godinu dana, ima zadovoljstvo ugostiti subotičkog novinara i književnika Dražena Prćića, koji će u petak, 22. svibnja 2015. godine promovirati svoj novi roman „Plemstvo Wilson“.

 

-Dražen Prćić rođen je 1967. u Subotici, diplomirao je na pravnom fakultetu, jedno vrijeme se bavio odvjetničkim poslovima, ali je ljubav prema pisanju knjiga i novinskih tekstova bila jača od pisanja ugovora, podnesaka, tužbi i žalbi, najavljuje Sandra Miljački Andrić.

-„Plemstvo Wilson“ suvremeni je roman čija se radnja događa u Londonu i na otoku Hvaru. U pitanju je priča u kojoj se isprepliću sudbine mlade plemkinje mađarskog porijekla, njezinog znatno starijeg supruga engleskog lorda Wilsona i mladog Hvaranina Antonija Salamunića. Knjiga obiluje detaljnim opisima otoka Hvara i njegovih ljepota, i što je najvažnije, vrednuje kvalitetu njegovih ljudi. Knjigu će predstaviti Zdenko Samaržija. Očekujemo Vas s radošću u 19,00 sati u Multimediji Gradske knjižnice i čitaonice Valpovo, pozivaju organizatori.