MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

GRADSKA KNJIŽNICA I ČITAONICA VALPOVO: U korak s vremenom

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Prigodnom svečanošću danas je u Multimediji Gradske knjižnice i čitaonice Valpovo predstavljena mrežna stranica te temeljne institucije kulture.

 

Mrežnu su stranicu, bez dodatnih troškova izradile i opremile djelatnice Gradske knjižnice, a uzvanicima, djelatnicima svih gradskih institucija i ustanova kulture te gradonačelniku Leonu Žulju predstavili su je ravnatelj Zvonko Barišić, voditeljica Ana Vazdar i Sandra Miljački Andrić, glavna kreatorica stranice.

Sudionike male svečanosti pozdravio je Zvonko Barišić koji je tom prigodom naglasio zadovoljstvo što je Gradske knjižnica vlastitom mrežnom stranicom uhvatila korak sa suvremenim načinom komunikacije sa stalnim i potencijalnim korisnicima.

-Ponosna sam i sretna što su stranice nastale zajedničkim radom i trudom djelatnika knjižnice, dakako uz tehničku pomoć Zajednice tehničke kulture Valpovo - Belišće i mnogih drugih, rekla je na početku predstavljanja Ana Vazdar, voditeljica Gradske knjižnice i čitaonice.

Stranice su nastale u okvirima svih naših svakodnevnih obveza prema korisnicima, stručnim obvezama izvještavanja strukovnih organizacija i paralelno uz veliki posao izrade e-kataloga knjižnice i kontinuirano održavanje kulturnih događanja iz naše Programske djelatnosti.

Stranice nisu gotove, predstoji nam još puna rada i nadograđivanja sadržaja i estetskog izgleda, ali okvir je tu i možemo samo poboljšavati i nadopunjavati sadržaj.

Svijet nas već vidi. Nastojat ćemo da Gradsku knjižnicu i čitaonicu Valpovo i lokalnu zajednicu predstavimo kulturno, istinito, objektivno i pravovremeno.

Gradska knjižnica i čitaonica Valpovo pokretanjem ovih stranica postaje mjesto protoka informacija, mjesto integracije starih i novih sustava u načinu komuniciranju i međuljudskim kontaktima, te pristupna točka znanju i informacijama u Hrvatskoj i u svijetu, zaključila je Ana Vazdar.

 

Sandra Miljački Andrić predstavila je izgled i sadržaje te način korištenja stranica, a svima koji su dali svoj doprinos u izradi stranica, zahvalio se i čestitao gradonačelnik Leon Žulj te pri tome naglasio sve veći značaj Gradske knjižnice i čitaonice u lokalnoj zajednici gdje je već prepoznata po brojnim sadržajima, priredbama i manifestacijama koje priređuje za građanstvo.

 

Želite li i vi pogledati sadržaje stranica posjetite:

http://gradskaknjiznicavalpovo.weebly.com/

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu