Predstavljanje knjige Bebe vole papati

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE U četvrtak, 16. svibnja 2019., u 10 sati održat će se radionica i kušaonica “Bebe vole papati” u organizaciji Gradske knjižnice i čitaonice Belišće, s uvodnom riječju autora Iztoka Jančara.

Prvo će biti predstavljena knjiga „Bebe vole papati“ koja je napisana i izdana da bi idejno potpomogla uvođenje dopunske prehrane u prvoj godini života zdrave bebe. Sadrži više od 600 recepata za svaki dan i svaki obrok od početka uvođenja dohrane pa do navršene prve godine života. Prvih 50 stranica knjige mogu se pročitati na ovoj poveznici: https://www.actushominis.com/knjige/bebe-vole-papati/bvp-flip-uzorak/#p=1.

Nakon predstavljanja knjige održat će se besplatna radionica pripremanja kašica za djecu, u trajanju od 45 minuta, koju će voditi promotorica knjige Kristina Glas. Ove zanimljive i počne radionice-kušaonice održavaju se po cijeloj Hrvatskoj i Sloveniji, gdje je knjiga već nekoliko godina najprodavanija knjiga iz područja prehrane djece.

Iz Knjižnice pozivaju roditelje da dođu u što većem broju zajedno sa svojom djecom kako bi saznali neke nove, relevantne informacije o prehrani djece, a pri tome će se dobro zabaviti i fino najesti.